metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sklave sklaveranga29.09.2016 11:26

A jak im się podobała Izba Pamięci patronki szkoły MARGARETH KAMPRAD? No i czy chociaż ktoś wspomniał o nazistowskiej przeszłości jej męża? Pewnie nie bo dziś kiedy PiS sprawuje władzę pisanie historii od nowa jest w modzie. To jest książkowy przykład jak władza potrafi prostować tragiczną historię narodu polskiego. Czy tym dzieciom w Jarostach ktoś wreszcie otworzy oczy? Miejscowy proboszcz nawet nie chce słyszeć prawdy o mężu patronki szkoły? Chciałem wytłumaczyć dzieciom i rodzicom jaką mają patronkę ale pani prokurator mnie przekonała że nie warto. Słyszałem że Trynkiewicz zamierza sponsorować budowę przedszkola. Szuka tylko lokalizacji najlepiej gdyby to była jakaś górka. No i koniecznie musi mieć izbę pamięci! Uważam że Jarosty to byłaby świetna lokalizacja dla przedszkola im Trynkiewicza.
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka

14

asd ~asd (Gość)29.09.2016 22:00

sklave, a co robi twój mąż?

30

reen! ~reen! (Gość)30.09.2016 16:08

sklave znowu zaczyna starą piosenkę czyżby jakiś kompleks dziadek w wermachcie czy coś podobnego?

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat