sklave znowu zaczyna starą piosenkę czyżby jakiś kompleks dziadek w wermachcie czy coś podobnego?
A jak im się podobała Izba Pamięci patronki szkoły MARGARETH KAMPRAD? No i czy chociaż ktoś wspomniał o nazistowskiej przeszłości jej męża? Pewnie nie bo dziś kiedy PiS sprawuje władzę pisanie historii od nowa jest w modzie. To jest książkowy przykład jak władza potrafi prostować tragiczną historię narodu polskiego. Czy tym dzieciom w Jarostach ktoś wreszcie otworzy oczy? Miejscowy proboszcz nawet nie chce słyszeć prawdy o mężu patronki szkoły? Chciałem wytłumaczyć dzieciom i rodzicom jaką mają patronkę ale pani prokurator mnie przekonała że nie warto. Słyszałem że Trynkiewicz zamierza sponsorować budowę przedszkola. Szuka tylko lokalizacji najlepiej gdyby to była jakaś górka. No i koniecznie musi mieć izbę pamięci! Uważam że Jarosty to byłaby świetna lokalizacja dla przedszkola im Trynkiewicza.
Więcej na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!