metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)06.04.2019 23:41

Spadła na 9 bo Jelenia Gora też nas przeskoczyła. Nie bedę sie na tym rozwodził. Jestem zły i tyle.

22

kibic ~kibic (Gość)07.04.2019 11:11

Ten mecz pokazał obraz klubu w sezonie przejściowym od strony sportowej.Prezes niech się ogarnie i zrobi porządek, bo od tej strony jest gorzej niż było.

61

jojo ~jojo (Gość)07.04.2019 12:00

wy nie szukajcie dziewczyn w brazyli ,bo w kielcach była i niewypał w szczecinie to samo ,a tutaj sporo dobrego można z elbląga wyrwać i nie tylko.

34

~Babcia ~~Babcia (Gość)07.04.2019 15:44

Po meczu przechodziłem koło kibiców Korony jeden niósł bęben i mówił, że nie ma się z czego cieszyć bo Piotrcovię ograć do żadna sztuka, ona sam się ogrywa.

71

~Babcia ~~Babcia (Gość)07.04.2019 15:50

Poziom gry Korony beznadziejny, o poziomie naszych gwiazd lepiej więc nic nie mówić przegrały z juniorkami z Korei ,ostatnio już z Varsovią nie ma już dla nich wygodnych drużyn może w II lidze.

50

bywalec vabank ~bywalec vabank (Gość)07.04.2019 16:36

Dziewczyny, dawno Was na parkiecie nie widziałem xd Coś się stało?

14

janosik ~janosik (Gość)07.04.2019 11:25

no brawo ludzie swoje prezes swoje.Ttrener do wymiany i to szybko tym bardziej jak się wczoraj dowiedziałem pół składy odchodzi min. Iwanowić ,Zorka Anka Wasilewska jedna z 2 z tych nowych i chyba jeszczeCcygan wiadomo nie gra Agata i Koper drużyny praktycznie brak.Treneiro makaron na uszy nawije o nowych w ogóle nie znanych zawodniczkach gdzie nie ma trzony. Śmiem twierdzić ,że budowa zespołu będzie trwała w nieskończoność bo za rok znów będą wymiany i w koło macieju ,ale nie moje pieniądze więc radzę dawać na bezdomnych bo chociaż zjedz a to z pożytkiem pozdrawiam.

80

gość ~gość (Gość)07.04.2019 06:50

Prezes nie ma pomysłu na drużynę, a trener jest jedną wielką pomyłką.

111

gość ~gość (Gość)08.04.2019 11:17

Widać że fala krytyki nie dociera do zarządu i prezesa szkoda z takim podejściem to drużyna będzie grała w barażach A jak to bywa baraże żądzą się swoimi prawami

21

gość ~gość (Gość)08.04.2019 11:18

Widać że fala krytyki nie dociera do zarządu i prezesa szkoda z takim podejściem to drużyna będzie grała w barażach A jak to bywa baraże żądzą się swoimi prawami

41

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat