Jestem kibicem Piotrcovii od prawie 30 lat, żal mi patrzeć na kolejne porażki, niemniej przyjdę na kolejne mecze i będę wspierał nasz zespół. Powodzenia dziewczyny w kolejnych meczach!
Dlaczego nie ma na stronie głównej informacji którą podano w czasie meczu o turnieju Mistrzostw Polski juniorek z udziałem Piotrcovii. Chodzi o godziny meczów.Jak zwykle olewanie grup młodzieży.
Mecz się miał odbyć w sobotę 07.04.2019r. (wg danych na oficjalnej stronie Piotrcovii) o czym to może świadczyć, że drużyna gra nie dla kibiców ale tylko dla znajomych zarządu i rodzin byłych czy aktualnych zawodniczek, bo oni wiedzą kiedy jest mecz. Powstaje pytanie o sens istnienia takiej drużyny która systematycznie, regularnie gra co rok coraz gorzej. Okazuje się, że to podobno najlepszy marketing mniej kibiców na meczu to mniejszy problem z falą krytyki proponuje jeszcze lepszy - grę drużyny w fazie play-out przy drzwiach zamkniętych
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!