metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)08.04.2019 20:55

Jestem kibicem Piotrcovii od prawie 30 lat, żal mi patrzeć na kolejne porażki, niemniej przyjdę na kolejne mecze i będę wspierał nasz zespół. Powodzenia dziewczyny w kolejnych meczach!

31

mod ~mod (Gość)10.04.2019 17:20

Dlaczego nie ma na stronie głównej informacji którą podano w czasie meczu o turnieju Mistrzostw Polski juniorek z udziałem Piotrcovii. Chodzi o godziny meczów.Jak zwykle olewanie grup młodzieży.

10

~Franek ~~Franek (Gość)07.04.2019 16:11

Mecz się miał odbyć w sobotę 07.04.2019r. (wg danych na oficjalnej stronie Piotrcovii) o czym to może świadczyć, że drużyna gra nie dla kibiców ale tylko dla znajomych zarządu i rodzin byłych czy aktualnych zawodniczek, bo oni wiedzą kiedy jest mecz. Powstaje pytanie o sens istnienia takiej drużyny która systematycznie, regularnie gra co rok coraz gorzej. Okazuje się, że to podobno najlepszy marketing mniej kibiców na meczu to mniejszy problem z falą krytyki proponuje jeszcze lepszy - grę drużyny w fazie play-out przy drzwiach zamkniętych

53

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat