Obciążyć za wszystkie uszkodzone lusterka w mieście to zmądrzeje a na koniec tak samo go skopać ile wlezie. Pewnie był na dopalaczach może coś palił więc chłopu umysł zmąciło bo tyle niby policja łapie handlarzy białą śmiercią a wszędzie tą truciznę można kupić bez trudu wystarczy ,że ma się kasę . . W wielu przypadkach policja dobrze wie kto handluje ale jak to mówią najciemniej jest pod latarnią
Z jednej strony wydawałoby się że imbecyl, ale z drugiej to działał z premedytacją, bo wybrał starego peugeota a nie nowego bmw x6, bo wtedy lusterko by go kosztowało o całe światy więcej. Myślę że on po prostu jest ofiarą internetowego hejtu, skierowanego do żony obecnego prezydenta Francji.
Jak idę chodnikiem w tym mieście i nie mogę swobodnie przejść, bo zaparkowane samochody, to też mam ochotę na taki odruch.
Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najsilniejszy w świecie? i odpowiedź mu się nie spodobała...
... a zachodni wiatr spienione goni fale...
Tytuł - poezja!
;)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!