... a zachodni wiatr spienione goni fale...
Tytuł - poezja!
;)
Lustereczko, powiedz przecie, kto jest najsilniejszy w świecie? i odpowiedź mu się nie spodobała...
Jak idę chodnikiem w tym mieście i nie mogę swobodnie przejść, bo zaparkowane samochody, to też mam ochotę na taki odruch.
Z jednej strony wydawałoby się że imbecyl, ale z drugiej to działał z premedytacją, bo wybrał starego peugeota a nie nowego bmw x6, bo wtedy lusterko by go kosztowało o całe światy więcej. Myślę że on po prostu jest ofiarą internetowego hejtu, skierowanego do żony obecnego prezydenta Francji.
Obciążyć za wszystkie uszkodzone lusterka w mieście to zmądrzeje a na koniec tak samo go skopać ile wlezie. Pewnie był na dopalaczach może coś palił więc chłopu umysł zmąciło bo tyle niby policja łapie handlarzy białą śmiercią a wszędzie tą truciznę można kupić bez trudu wystarczy ,że ma się kasę . . W wielu przypadkach policja dobrze wie kto handluje ale jak to mówią najciemniej jest pod latarnią
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!