Modlitwa Dudy - ojczyznę dojną racz nam zwrócić, Panie ziściła się w 100%. Dorwali się do koryt i bezczelnie, bez cienia wstydu doją. A wszystko z bogobojnymi hasłami na ustach.
Popatrzcie sobie zamuleni pisem ,że wasz chory świat wyobraźni ogranicza się do propagandy którą kupujecie od m. innymi Macierewicza, a wiecie jak ludzie żyją na świecie , w innych krajach , jak żyją inne narody i jaką mają swoją mentalność i kulturę, wiecie gdzie jest najwięcej bezdomnych Polaków - to sobie popatrzcie -
Antek oprócz kasy (bardzo bawi mnie tłumaczenie ciemnego, pisowskiego ludu tak chętnie wyciągającego rączki po marne zasiłki) dalej rozbija się rządową limuzyną i urzęduje w ministerialnym gabinecie. To się nazywa tupet i bezczelność!
Pochodzę z Piotrkowa
Miasto wymarłe
Nie ma ludzi!
Przyjechałem po 20 latach! I co widzę?
Lidle Bidronki Aldi Kaufland w ooogromnych ilościach
Prawie sami emeryci
.....
Pusto jakoś...
Piotrków to dziura zabita dechami kto jak nie SLD i PO sprzedało wszystko co sie dało a teraz sa tego efekty
Ej pisiory! wyłączać mi tu komputery,dzisiaj macie dzień dla Boga i rodziny!!!!!!!!!!!!!!
Pani Radziszewska trochę wstydu to co Pani wyprawia to rzenada a ile Pani wzięła?
Peło to i tamto, "Tusk to Niemiec, lewaki, niepolaki,zdradzieckie mordy "można by cytować dalej te zaczadzone religią smoleńską oszczerstwa, masz inne zdanie jesteś zdrajcą itd.( kilkadziesiąt teorii św Antoniego o zamachu) ALE-NAJLEPSZE JEST TO - Takiego dojenia jeszcze nie było w historii polski, wszystko robią dla was aby lepiej wam się żyło, dla polski,dla polaków itp frazesy dla zaczadzeń-ców-
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!