Piotrków to bastion pisu. I choćby macierewicz wydał 50 mln zł, a Rydzyk przyjął od rządu 500 mln zł, to złego słowa na pis nie można w tym mieście powiedzieć.
P.Radziszewska, powiedzcie gdzie jest 300 mln wyciągnięte, przez wasze rządy z Polskiej Żeglugi Morskiej.
Wasz rządy wydały miliardy na bezużyteczne działki w Chile i Kanadzie, zakupione KGHM Polska Miedź. Dodać trzeba ze działka w Kanadzie mieści się w rezerwacie Indian i jest nie do ruszenia .Brawo Wy . ekonomiści uczniowie Balcerowicza
Bojkotuje wszystkimi sposobami ta śmieszna opozycja po i sld bo już im gula rośnie jak można zrobić wiele w Państwie a nie tylko afery i korupcja Czepiaja się wypłat a oni sami mieli dużo większe hańba komuchy(SLD) już przy korytku nie zagoszczą i oby nigdy w życiu amen
A ja dzięki PISowi wiem że żyję, jeszcze trzy lata temu mieliśmy jedno dziecko i harowaliśmy po 200 godzin w miesiącu, teraz mamy już czwórkę i kolejne w drodze, korzystamy z programu 500+ i bierzemy 2000 zł. Żona siedzi na wychowawczym to kasę bierze, ja mogłem się zwolnić tzn. iść na chorobowe i kaska jest ze zwolnienia, bo za 2700 zł. to niech pracują idioci.
Pani Elu wstyd :
https://parezja.pl/140-sukcesow-d-tuska-platformy-obywatelskiej/
1,6 mln zł nagród w Trybunale Konstytucyjnym. Bizantyjskie premie od prezes Julii Przyłębskiej !!!!!!!!!!
DOŚĆ DOJNEJ ZMIANY!!!!!!!!!!!
SUKCES CIEMNEGO LUDU, wybrali na posła św Antoniego, prawdziwego patriotę i polaka z Warszawy, który jest naszym jedyną nadzieją na lepsze życie -
na zdjęciu nr 3, że Radziszewska przez pomyłkę założyła spodnie męża.
PiS nie spełni obietnicy wyborczej. Nie ma co liczyć na niższe stawki VAT.
Obniżenie stawek VAT było jedną z obietnic wyborczych PiS. Jarosław Kaczyński i jego otoczenia niejednokrotnie krytykowali PO za ich podniesienie z 22 do 23 proc. w 2011 r.
DOŚĆ DOJNEJ ZMIANY!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!