głosuję na komunistę i nie ważne kto to będzie.
Może to spowoduje że demokraci przejrzą na oczy, obudzą się z letargu.
Komuniści nie narobili takiego bałaganu jak tak zwani demokraci po 1989 roku.
A więc komuno wracaj bo lud już kuno.
Podwyżka goni podwyżkę a pensje, praca.....?????
A mnie się śniło, że Chojniaka razem z Munikiem wywieźli na taczkach a urzędnicy wyszli przed urząd i bili brawo. Twoje prognozy że Chojniak wygra wybory są tyle warte co twoje wpisy na tym forum.
Ja sądzę że najwyższa pora zmienić te chore rządy obecnego prezydenta- ludzie mówią że będą na niego głosować ale to tylko gadanie- bo się boją, bo albo strącą pracę albo w interesach będzie im się źle wiodło.
Ja mam nadzieję że wygra pan Czapla .
GŁOSUJ NA CZAPLĘ
WYNIKI GŁOSOWANIA
Mazur 20 %
Chojniak 20 %
Masiarek 19 %
Dziemdziora 15%
Czapla 14%
CZAPLA już 2 razy PRZEGRAŁ w Wyborach.
raz na prezydenta , drugi raz do senatu.
Przez 4 lata spał w najlepsze, teraz próbuje coś zrobić ze sobą ale chyba za pozno.
CZAPLA nie JEST ZAGROŻENIEM DLA CHOJNIAKA !!!!
Oddając głos na Niego oddajesz głos na PRZEGRANEGO.
Czy Wy się obudzicie Wreszcie ?
Na zagłosuje na CZAPLE ani na CHOJNIAKA.
Wole oddać głos na
MAZURA MARKA
lub
MASIARKA PIOTRA
TYLKO ONI MOGĄ COŚ UGRAĆ W MIEŚCIE.
Wyniki głosowania, które przewiduje Czubek, sam pseudonim mówi wszystko, prawdziwy CZUBEK!!!
mam sentyment do Pana Czapli, ale ze względu, że mam małe sznse zagłosuję na Pana Chojniaka.
http://www.hotmoney.pl/artykul/place-pensje-polakow-znowu-wzrosly-16660
Panie Andrzeju jest Pan za cichy, Pan musi przemówić do mieszkańców i powiedzieć im o swojej wizji prezydentury, pobożny wykorzystuje każdą okazję, PISokandydat każdą ambonę, a Pana nie widać. Jest jeszcze tydzień, to musi być Pana tydzień, za dużo było już przegranych. Niech Pan wygra dla tego miasta. Powodzenia.
nie tym razem
nie zimuje w Polsce
dlatego Jan zwycięży.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!