To po co gość marnuje czas na współpracę z panem Czaplą?
nnajlepiej przygotowany i najbardziej merytoryczny kandydat na prezia naszego Puebla, podoba mi się
Panie Andrzeju: od 4 lat czyli przez całą kadencję kierowałem wnioski do rady miasta w tym do każdego z radnych z osobna, o wystąpienie z inicjatywą uchwałodawczą ze strony radnych, o powołanie rady osiedla na ul. Słowackiego i przyległych, od torów PKP do ul. Armii Krajowej. kadencja się skończyła a wy nic ? I komu tu wierzyć? A co z miejskimi gołębiami? Karmić czy nie karmić? Odpowiem: Głosować ? Nie głosować!
Chyba jedyna realna alternatywa dla tego co się w mieście wyczynia.
Pan Andrzej mówi, że ma pomysł na rozwój Piotrkowa ale jest kandydatem bezbarwnym. Aktywniejszy był w poprzedniej kampanii, później gdzieś przepadł i nagle powraca walczyć o fotel. Nie kwestionuję tego, że może i ma predyspozycje, jednak wg mnie brak mu wyrazu i niestety na tle pozostałych kandydatów wypada blado.
A Chojniak trupioblado. Jego kamerdyner (wiceprzewodniczący rady miasta) Rafał Czajka (uczy w szkole gdzie uczył Chojniak zanim został prezydentem) reklamuje się nawet na śmietniku przy ul. Kobyłeckiego-Belzacka. Jak żyje nie widziałem kandydata na radnego który okleja śmietniki. Ładną reklamę robi ten młody nieopierzony kandydat dla sobie i Chojniakowi. I dobrze. Już przed rozstrzygnięciem wiedzą gdzie ich miejsce.
skoro obecny Pan prezydent jest anty radom osiedla to co może taki zwykły Radny. Zmiana Prezydenta jest potrzebna na gwałt. Pana Czapla tak naprawdę Prezydentem w roli Vice. Może Pan Jan D.??
W I turze każdy głosuje na kogo uważa. A co dalej, zobaczymy w II turze. Który z kontrkandydatów Chojniaka uzyska największe poparcie wyborców w I turze, tego należy poprzeć wspólnymi siłami żeby wyeliminować Chojniaka.
Pierwsze ptanie, jak Pan ma zamiar spełnic te wszystkie obietnice, przy takim zadłużeniu? i co Pan chce zrobic z tym zadłużeniem? dług rosnie wpływy maleja jak Pan chce finansowac misto?
I dalej, jezeli żlobki beda tańssze to kto za to zapłaci?
nastepne pytanie, gdzie te mlode mamy maja pracowac? na ksaie w markecie?
powtarzam głowne pytanie. Jak splacic 130 mln długu nie siegajac do kieszeni podatnikow???
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!