metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Kazz ~Kazz (Gość)06.02.2019 15:11

Takie kontrole powinny być każdej nocy i to od dawna a nie dopiero teraz jak już jest afera. teraz to juz wszyscy posprzątali i działaja zgodnie z prawem

140


gość ~gość (Gość)06.02.2019 17:47

Bo gdzieś tam wody nie było.. w domu sobie umyj.

41


gość ~gość (Gość)06.02.2019 18:56

Nowa miotła i to jest to.

40


gość ~gość (Gość)06.02.2019 21:34

jestem za kontrolą chlewni i obór. Czymś się tam pasie to mała głowa: antybiotyki, pizze, bułki, snikersy.....

31


gość ~gość (Gość)06.02.2019 15:05

Mam nadzieje że hlewnie też pójdą pod lupę tam wiecej sterydow niż paszy

122


gość ~gość (Gość)07.02.2019 07:36

Oj ludzie ...kupujecie z aut na hali i stadionu wyroby mięsne A o masarnie dymy ...

42


do powiatowego śpiewaka ~do powiatowego śpiewaka (Gość)07.02.2019 09:17

To Wy, weterynarze, jesteście najbardziej winni. Macie wszystkie potrzebne instrumenty prawne służące do wyeliminowania nieprawidłowości w procesie produkcji mięsa. A co robicie? To "przymknięte oko", to za darmo? Nie sądzę. Panie powiatowy, nie strugaj Pan wariata. Bardzo uważam, ż dobrze Pan wie, gdzie się co wyrabia. Np.który weterynarz sprzedaje pazernemu hodowcy trzody, czy drobiu leki. Głównie antybiotyki. Oczywiście Pan się dziś tej wiedzy wypiera i z obłudną troską wypowiada, jakież to szkody dla polskiego rolnictwa i gospodarki. A dla zdrowia ludzi, to już nie? Dziś Pan szuka wyciągarek? Jaja Pan sobie z ludzi robi? Gdzieś Pan był do tej pory?!

110


gość ~gość (Gość)07.02.2019 09:21

Fajny spokój tym co pasie się świnie.Popatrzmy na ludzi co jedzą .Fastwoody ,kilogramy mięsa ,a mamuśki zamiast ugotować normalny obiad idą na łatwiznę Mac Donald KFC , tony frytek,pizza i tak codziennie.Także dużo zdrówka życzę.80 procent chorób bierze się z chorych jelit ale skąd mamusie mogą o tym wiedzieć jak tylko godzinami śledzą nowinki modowe.

70


gość ~gość (Gość)07.02.2019 09:28

A czy jak kupujecie w sklepie mięso i prosicie Panią o zmielenuebtego tego mięsa to czy Pani przed zmieleniem je myje? Jak poprosiłam o umycie mięsa Pani odpowiedziała że nie myje bo to podziękowała i wyszłam.A Wy jakie mięsko kupujecie?Samo się nie szanujcie i najgłośniej krzyczycie.

61


gość ~gość (Gość)07.02.2019 11:50

Jestem za kontrolami w zakładach. To zakład robi z kilograma szybki trzy kilo i ładuje do kiełbas mięso które zalega w sklepowej lodówce przez tydzień albo dłużej. A co do jakości tucznika wyprodukowanego przez Polskiego rolnika to kłamstwo odnosnie jakichś leków wypowiadane przez ludzi nie mającej jakiej kolejek wiedzy na temat produkcji.

61


Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat