Sorry, ale obsada tego urzędu powinna być z miejsca wymieniona. Ale tego też pewnie nikt nie skontroluje.
A jak się ma to do obsady tego urzędu, może pracuje tam za mało kontrolerów? Takie informacje są niekompletne, bo nie wiadomo ile kontroli przeprowadza jeden urzędnik. Dopiero wtedy można dyskutować.
Nie wiem kto tam rządzi, ale w tym urzędzie panuje głęboka komuna , często pracownicy załatwiają swoje prywatne sprawy w godzinach pracy, często po legalizacji w terenie są dużo wcześnie w domu niż o piętnastej.
Obszerniejszy artykuł jest tu:
http://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-nik-tankujesz-20-litrow-w-baku-masz-o-litr-mniej,nId,1706824#
zapraszam do lektury bo wiecie co jest najgorsze? Okazuje się,że za bezczynność ludzi z UMiW w PT my kierowcy płacimy z własnej kieszeni.
Towarzystwo jest do wymiany.
A ja się od zawsze zastanawiałem co oni tam robią?. siedzą cichutko nie wychylają się. tylko tam pracować.
ciekawe dlaczego nazywa się on Obwodowy... kojarzy mi się z jednostka terytorialną na Ukrainie.
draństwo należy wymienić kadrę nierobów z urzędów miar a tu kadra z okresu komuny, "pracuje " należy podawać które stacje oszukują z adresem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!