metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
sensimilian ~sensimilian (Gość)17.06.2016 09:34

Sukces piotrkowskiej policji.. brawo.

42

PytajNIK ~PytajNIK (Gość)17.06.2016 09:54

Jak "mundurowi zabezpieczyli", skoro widać, że na zdjęciu sa bez mundurów ?

32

dajcie spokój ~dajcie spokój (Gość)17.06.2016 11:08

juz nie maja co do roboty lenie smierdzące.... handlarzy dopalaczy ganiać ,a nie po polach łażą i szukają konopi. na swój użytek niech sobie każdy hoduje i pali czy tam żre jak tam chce.... i w ogole od kiedy krzaki konopi to narkotyki?????? hmmmm zamiast siac zamęt i dalej nabijac ludzi w balona ,że to narkotyki to lepiej uczyc ile z tych krzaków można lekarstw wyprodukowac ,papieru, ubrań i tysiące innych.... ale co tam lepiej chodzic i z doniczek odciski zbierać .. miłej zabawy i z przykrością na to patrze .... demokracja ? gdzie ? bo chyba nie w Polsce :D pozdrawiam

185

Cywil ~Cywil (Gość)17.06.2016 12:54

Hehehe 4? Myślałem, że się przeliczyłem - jakby napisali, że pole albo 400 to rozumiem :d

62

nogi opadają ~nogi opadają (Gość)17.06.2016 20:35

Jak nie metropolia Tomaszów to mieścina Sulejów a kiedy znajdą wreszcie w stolicy Piotrkowie te konopie nie mogę się doczekać.

30

hehee ~hehee (Gość)17.06.2016 22:05

Ciesze sie, ze policja dba o moje bezpieczenstwo

50

Iga ~Iga (Gość)17.06.2016 22:19

Luzik uprawiał te konopie? To teraz wszystko jasne. Pisze na haju, to widać po jego komentach.

42

snoop drągi drong ~snoop drągi drong (Gość)17.06.2016 08:39

Nnnnno sądząc po wielkości oraz profesjonalizmowi z którym była prowadzona uprawa to piotrkowski Pablo Escobar ma 16 lat, a panowie którzy zbierają odciski doniczek robią to pod zdjęcia albo chcą koniecznie złapać sprzedawce takowych ;)

94

???? ~???? (Gość)17.06.2016 23:09

Ups. Strzał w kolano. Konopie są, nie ma właściciela. Ujawniono przestępstwo, nie ustalono sprawcy. Trzeba będzie umorzyć z powodu niewykrycia i wykrywalność poleci w dół.
Ciekawe... Czy jak znajdą gdzieś w krzakach kanister z bimbrem, to też pobiegną z tym do mediów ?

60

robek ~robek (Gość)17.06.2016 18:03

Jaaaa wstrząsające hahahahahahahah to jakiś wielki kartel pewnie z kolumbi zaczyna u nas wchodzić....

173

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat