Jak "mundurowi zabezpieczyli", skoro widać, że na zdjęciu sa bez mundurów ?
juz nie maja co do roboty lenie smierdzące.... handlarzy dopalaczy ganiać ,a nie po polach łażą i szukają konopi. na swój użytek niech sobie każdy hoduje i pali czy tam żre jak tam chce.... i w ogole od kiedy krzaki konopi to narkotyki?????? hmmmm zamiast siac zamęt i dalej nabijac ludzi w balona ,że to narkotyki to lepiej uczyc ile z tych krzaków można lekarstw wyprodukowac ,papieru, ubrań i tysiące innych.... ale co tam lepiej chodzic i z doniczek odciski zbierać .. miłej zabawy i z przykrością na to patrze .... demokracja ? gdzie ? bo chyba nie w Polsce :D pozdrawiam
Hehehe 4? Myślałem, że się przeliczyłem - jakby napisali, że pole albo 400 to rozumiem :d
Jak nie metropolia Tomaszów to mieścina Sulejów a kiedy znajdą wreszcie w stolicy Piotrkowie te konopie nie mogę się doczekać.
Luzik uprawiał te konopie? To teraz wszystko jasne. Pisze na haju, to widać po jego komentach.
Nnnnno sądząc po wielkości oraz profesjonalizmowi z którym była prowadzona uprawa to piotrkowski Pablo Escobar ma 16 lat, a panowie którzy zbierają odciski doniczek robią to pod zdjęcia albo chcą koniecznie złapać sprzedawce takowych ;)
Ups. Strzał w kolano. Konopie są, nie ma właściciela. Ujawniono przestępstwo, nie ustalono sprawcy. Trzeba będzie umorzyć z powodu niewykrycia i wykrywalność poleci w dół.
Ciekawe... Czy jak znajdą gdzieś w krzakach kanister z bimbrem, to też pobiegną z tym do mediów ?
Jaaaa wstrząsające hahahahahahahah to jakiś wielki kartel pewnie z kolumbi zaczyna u nas wchodzić....
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!