Polecam wziąć się za robotę, a nie tracić czas na takie pierdoły.
Krzywdy nikt nikomu nie zrobił, hodowla tak potężna ,że w każdym cywilizowanym kraju można legalnie w domu tyle uprawiać..
Brawo dla bohaterskiej milicji, 4 dorodne krzaki po ok. 30 cm niesamowicie poprawiła się wykrywalność i wzrosło pewno morale wśród pał.
Policja na tropie kolejnego narkotykowego barona. Tak, tego mi było trzeba. Mogę spać bezpiecznie, moim dzieciom nic nie grozi.
Czy ktoś w końcu wyjaśni Policji, że tylko się ośmieszają?
I za to im płacimy tyle kasy? Za zajmowanie się łapaniem "sadzonkowych przestępców"?
Od marychy jeszcze nikt nie umarł (od fajek - miliony osób). Ale przecież nasze Państwo ma udział w akcyzie tytoniowej.. więc może handlować trucizną.. i eliminować konopie.
Konopie były normalną rośliną (każdy starszy pamięta np. sznury konopne, czy produkowany z konopi papier.. itd.. itp. ). Firma DuPont i "przyjaciele" zakazali uprawy tej rośliny z powodów czysto komercyjnych.
To zakrawa na śmiech. Za 10 lat ludzie będą się śmiać z tej chorej Milicji.
Obudźcie się i weźcie za robotę - mości panowie Milicjanci.
Weźcie się za prawdziwych złodziei i prawdziwych bandytów, a nie zabawę w ogrodników.
Jak znajdą dużo hodowle, popieram takie akcje bardzo, natomiast tyle to pewnie ktoś dla siebie coś zasadzil, wiec szkoda tylko tej osoby bo nie będzie co miała ta osoba popalić...
może ci panowie chcą zmienić zawód i zająć się farmerstwem ? ;p swoją drogą takie newsy (i krzaczki) może produkować też polska policja w ramach "ocieplenia" wizerunku ;p ja jakbym był policjantem dla statystyk sam bym zasadził kilka krzaczków hehe no nic ten news jest na takim samym poziomie jak wyszkolenie naszej policji która jedynie nadaje się do łapania pijaczków w parku tudzież wykrywanie marihuanen w plenerze
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!