Ja też go lubię. I niech Chojniak bierze się do roboty i jego radni. Dobrze ze Janik pokazuje błędy. A że w zabawny sposób. No bo zabawna tą władza w mieście. Nic poważnego więc nie rozumiem przeciwników akcji czemu są tacy wymagający. Poziom zarządzają czasy starożytne.
Przecież to jest Tałant Dujszebajew trener piłkarzy ręcznych co on tu wyczynia. A tak na poważnie to ktoś powinie beknąć stanowiskiem za to co zrobili z tą ulica.
Witam jeśli chodzi o ul, Moryca to jak najbardziej powinna być wyremontowana ale jeśli chodzi o ul,przyległe to niech naprawia ten co podzielił działki rolne na budowlane skoro ktoś zmienia pole w działki budowlane to powinien być zobowiązany do zbudowania drogi i chodników do nich a nie później problem ze niema drogi chodników że działki nieodwodnione i PROTESTY JAK NA ul ,SCALENIOWEJ!!!
Pomijając konkurs, sprawa tej ulicy to jakieś kuriozum. Całkiem inaczej by to wyglądało gdyby UM czy ZDiUM wydał jakiś komunikat w czym tkwi problem, nad jaką koncepcją pracują że to tyle trwa, a tak wydaje mi się że obowiązuje wypowiedź Dyrektora ZDiUM sprzed roku że czekają na wyschnięcie terenu, chyba że przegapiłem jakiegoś newsa, nie licząc tego na prima aprilis
A kiedy będzie otwarta ul.Woj.Polskiego ,?przecież już od prawie,trzech tygodni już nic nie robią.,może czekają na księdza ,który poświęci ulicę ale ten nie ma czasu bo liczy swoje pieniądze
Oni sobie tutaj szarabary urzondzajom za moje pieniondze a ja niemam nawet na wengiel pisowcy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!