metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga21.11.2010 22:48

"sda" napisał(a):
Chojniak powinien wygrac jak dla mnie dużo zrobił

Może dla Ciebie, ale nie dla miasta i większości jego mieszkańców: http://img203.imageshack.us/img203/4272/zalesickaplakat20101024.jpg
Termin minął 3 tygodnie temu, ulica nadal nie oddana do użytku.
A co z mostem na ul. Wolborskiej? Ciekawe czy będzie gotowy do 30.11.2010 r.?
Szczytem bezczelności ze strony Chojniaka było powieszenie bannerów na wiadukcie czy też tunelu w Al. marsz. Piłudskiego - nad dziurawą jezdnią.

"Lola" napisał(a):
No to dorobił się nowych kwalifikacji - teraz albo wróci do klasy albo niechaj robi jako krawiec

Może uczyć zajęć praktyczno-technicznych, czy jak to się teraz nazywa. A ktoś wie, czego on właściwie uczył i z jakim skutkiem?

Komentarz był edytowany przez autora: 21.11.2010 22:53

00

anigav ~anigav (Gość)21.11.2010 22:55

"Piotrkowianin" napisał(a):
ktoś wie, czego on właściwie uczył i z jakim skutkiem

eletrotechniki w TPSie

00

kris krisranga21.11.2010 22:58

Póki co prowadzi Chojniak (dane z dwóch komisji), później Czapla i Dziemdziora.

00

EFG ~EFG (Gość)21.11.2010 22:59

Moglby ktos podac wstepne wyniki?

00

piotrkowianinnazawsze ~piotrkowianinnazawsze (Gość)21.11.2010 23:00

chojniak nic nie zrobil wrecz przeszkadzal, mnie osobiscie blokowal budowe mimo to ze mialem wygrana w sadzie sprawe to mnie przeciagnal dwa lata jest obludnikiem

00

maddox ~maddox (Gość)21.11.2010 23:00

Niestety, smutna dla Piotrkowa chwila zbliża się wielkimi krokami, chwila która udowodni, że ludzie w Piotrkowie są lemingami, którym wystarczy tuż przed wyborami pomydlić oczy kilometrami wylanego prowizorycznie asfaltu i puszczają w zapomnienie całe 4 lata i całą masę niegospodarności i nietrafionych decyzji. Przykre. To miasto umiera i będzie umierać coraz szybciej. Młodzi wyjadą do Łodzi, Warszawy czy Wrocławia (na własnym przykładzie mówię, że 30% ludzi z mojego liceum wyjechało z Piotrkowa i nie ma zamiaru tutaj wracać) a Piotrków pewnego dnia stanie się mniejszy od pobliskiego Bełchatowa. Tak systematycznie i od tylu lat zarzynać miasto z takim potencjałem i położeniem to też jest sztuka.

Komentarz był edytowany przez autora: 21.11.2010 23:02

00

anigav ~anigav (Gość)21.11.2010 23:01

"kris" napisał(a):
Póki co prowadzi Chojniak

http://www.kakofonia.pl/PL/PLchlonp/nie_wiem.wav

00

--------dula..... ~--------dula..... (Gość)21.11.2010 23:02

W moim mniemaniu Krzysztof Chojniak jako Prezydent Piotrkowa Trybunalskiego okazał sie strzałem w dziesiątkę….Właściwa osoba na odpowiednim stanowisku…..Piotrków Trybunalski uplasował się na pierwszym miejsc wśród polskich miast na prawach powiatu biorąc pod uwagę wykorzystanie środków finansowych pochodzących z Unii Europejskiej…ten wynik świadczy o efektywności i umiejętności zarządzania Miastem…. A także o tym iż nasze miasto naprawdę pięknieje…a ten kto tego nie zauważa jest zwykłym hipokrytą……słuchając koncepcji pozostałej czwórki kandydatów na Prezydenta byłam zdruzgotana poziomem ich elementarnej wiedzy na temat zarządzania miastem…..a przede wszystkim brakiem świadomości tego, iż wszystkie działania podejmowane przez organ wykonawczy są obwarowane regulacjami prawnymi….przebrnięcie przez ich ogrom jest nie lada wyczynem…wielkie uznanie dla Krzysztofa Chojniaka i jego współpracowników… i mam jeszcze jedną sugestię dla osób forsujących inne kandydatury…pamiętajcie…LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO!!!!

00

Zamulona ~Zamulona (Gość)21.11.2010 23:03

Chojniak górą!!

00

marianka ~marianka (Gość)21.11.2010 23:04

Cytuję:
ludzie w Piotrkowie są lemingami, którym wystarczy tuż przed wyborami pomydlić oczy kilometrami wylanego prowizorycznie asfaltu

to może też wyprowadzisz się do Warszawy czy Bełchatowa i nie będziesz musiał żyć z lemingami ?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat