metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Margerytka ~Margerytka (Gość)22.11.2010 15:27

"Lola" napisał(a):
Drogi Wyborco, zdjęli go, bo był politycznie niepoprawny. Niektórym się nieco odbił czkawką i tyle.
Jeśli życzysz sobie ten tekst, załóż konto i zrazu wysyłam go na priva.

Ja też poproszę :-)

00

Lola ~Lola (Gość)22.11.2010 15:30

"MARKPIO" napisał(a):
Czy to czytelny znak , że wzorem Włostowica należy opuścić to forum,ku uciesze wielu przytaskiwaczom i klakierom??

Dość czytelny, ale ja się jeszcze trzymam. Ostatkami sił wygenerowanymi przedwyborczą kwarantanną. Zobaczymy, na jak długo te siły wystarczą.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga22.11.2010 17:56

"" napisał(a):
Dobrze. Niech rządzi Chojniak. Ale niech rządzi o niebo lepiej niż przez 4 poprzednie lata, mniej rozrzutnie, bardziej fachowo, nie nepotycznie i dla dobra miasta, które (podobno) kocha (bardziej niż władzę?)

"Można jeszcze lepiej, bo kocham Piotrków." Sęk w tym, że nie potrafi.

00

klet ~klet (Gość)22.11.2010 18:14

Coś śmiesznego przytaczam tym co mówią, że były i obecny zarazem prezydent uczynił dla miasta.
Chiny:
"Zwłaszcza iż pensje niewykwalifikowanych pracowników to ok. 200-250 dolarów (plus mieszkanie i wyżywienie w hotelach robotniczych), a tych, co już coś potrafią – dużo wyższe; w dodatku coraz trudniej ich znaleźć i najtańsza produkcja przenosi się do Wietnamu."
Możemy więc być dumni z siebie skoro pod względem zarobków w mieście dogoniliśmy chińczyków :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat