Tak Panie Burmistrze niech Pan się nie poddaje. Wszystkich tych urzedasów za czasów poprzedniej władzy powinno się wymienić. Wszystkich co do jednego.
Burmistrz zrobił drogę ale do swojej posiadłości a gdzie reszta ulic Sulejowa . Ulica Przydziałki to prawie jak autostrada.
dieta radnego powinna rekompensowac utracone (w czasie "radzenia") zarobki a nie być dodatkowym źródłem dochodu- wtedy do rady kandydowaliby ci, którzy chcą robić a nie dorobić.
Burmistrzowi zabrać, radnym nie! Fajna, ta demokracja w tym Sulejowie. Tam potrzeba wielkiego wietrzenia, jak i we wszystkich gminach w tym kraju, bez tego nic się nie zmieni. Nic, powtarzam jeszcze raz nic!!! To są już zaszłości pokoleniowe, wręcz dziedziczne.
Do ,,res Sulejow, , a z jakiego ugrupowania tak szum podnoszą . PSL jak się pisze to trzeba się orientować , Ci radni popierał poprzednika bo miał z nimi komitet.
Znowu afera w Sulejowie kolega k....i z bojo ma koleżankę przy sobie wszyscy wiedza o kogo chodzi,a ma żonę i troje dzieci .z nim trzeba porządek zrobić bo zaczyna zadzic ale uczy się od najlepszych swojego poprzednika
uchwaliliśmy w 2007 w grudniu dietę na poziomie 100% bazy dla przewodniczącego co daje ok 1750zł a pozostałym radnym połowę tej kwoty jakieś 890zł i tak było do tej pory, chyba że się coś zmieniło?
Tych radnych warchołów rozpirzyć na trzy wiatry! Nieroby i krzykacze antyspołeczne!
Ciekawe czy ten artykuł i ta grafika były pomysłem burmistrza czy portalu epiotrkow? Przyznam szczerze, że takiej żenady i dziecinady dawno nie widziałem!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!