W tym Radomsku to same najgorsze tematy- najpierw szefostwo wymuszało haracze od pracowników przedszkoli- po trzech latach prokurator umorzył, bo uznał, że to nie przestępstwo okradać swoich pracowników, a teraz kolejna pijana matka z 500 plus... co bedzie kolejne ?
Madka. Uchowaj Boże. w takim tempie urodzi jeszcze ze szóstkę i domy dziecka nie zaginą. A sąd da jej "szansę" jeszcze z 15 razy, szkoda, że dzieciom na normalność tej szansy nie da.
W tym kraju tylko wóda, wóda i dziadostwo kiedy to wreszcie się skończy, ja to się w takiej sytuacji to tylko martwię o dzieci bo stare to mogą dla mnie poumierać najlepiej w mękach żeby nie powiedzieć wyzd....ać
Ludzie! Jestem matką mam trójkę dzieci. Biorę 500 + . Ale czy to zasługa tylko tego? Nie!! Zazdrość was ludzie chyba bierze. Gdzie bym nie weszła to pijana matka to zaraz 500+. Nie. Dawniej nie było 500 też tak było. Może załamanie nerwowe, chłopak-partner zostawił. Dziewczyna może bez rodziny pomocy bliskiej osoby. Załamała się i tyle. Ale noe że wina 500 +. Też pobieram i nie pije.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!