hmmm, miło, że na epiotrkow można znaleźć informacje kulturalne, a co!
szkoda tylko, że wczoraj dopołudnia informacji nie widziałam, dziś jest wtorek, czytam, że w "miniony poniedziałek" a tu się okazuje że tydzień temu. Jakże świeże te wiadomości w naszym dużym mieście...
a swoją drogą czy ten spektakl można jeszcze zobaczyć, czy musztarda po obiedzie?
może warto by było, napisać coś o tym przed takim spektaklem, a nie tydzień później, jak już pewnie się nie da obejrzeć...no nic pozdrawiam
Mam nadzieję, że skoro nie było właściwej reklamy przed spektaklem, to recenzja, która z pewnością narobiła apetytu spowoduje to, że ponownie będzie grane to przedstawienie. O co proszę w imieniu własnym i grona przyjaciół.
Jak to nie było. Ja gdzie się na mieście nie ruszyłem to wpadał mi w oczy plakat z tym spektaklem. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że występowali aktorzy z górnej półki a nie ich dublerzy bo tak często się zdarza. Tak bodajże było z Klimakterium. Co do tego spektaklu to miło by było, żeby jeszcze nie raz coś takiego odbyło się w naszym mieście.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!