metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Katarzynkatoma ~Katarzynkatoma (Gość)15.03.2011 09:24

hmmm, miło, że na epiotrkow można znaleźć informacje kulturalne, a co!
szkoda tylko, że wczoraj dopołudnia informacji nie widziałam, dziś jest wtorek, czytam, że w "miniony poniedziałek" a tu się okazuje że tydzień temu. Jakże świeże te wiadomości w naszym dużym mieście...
a swoją drogą czy ten spektakl można jeszcze zobaczyć, czy musztarda po obiedzie?
może warto by było, napisać coś o tym przed takim spektaklem, a nie tydzień później, jak już pewnie się nie da obejrzeć...no nic pozdrawiam

00

gonia29 ~gonia29 (Gość)15.03.2011 15:51

Mam nadzieję, że skoro nie było właściwej reklamy przed spektaklem, to recenzja, która z pewnością narobiła apetytu spowoduje to, że ponownie będzie grane to przedstawienie. O co proszę w imieniu własnym i grona przyjaciół.

00

Aman Amanranga17.03.2011 23:00

"gonia29" napisał(a):
nie było właściwej reklamy przed spektaklem

Jak to nie było. Ja gdzie się na mieście nie ruszyłem to wpadał mi w oczy plakat z tym spektaklem. Najważniejsze w tym wszystkim jest to, że występowali aktorzy z górnej półki a nie ich dublerzy bo tak często się zdarza. Tak bodajże było z Klimakterium. Co do tego spektaklu to miło by było, żeby jeszcze nie raz coś takiego odbyło się w naszym mieście.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat