Kradzież igły czy mercedesa to zawsze kradzież czyli przywłaszczenie cudzej własności. Facet z mercedesa do ukarania. Dla jednych nic nie warta flaga a dla innych krocie.(może szyta była pozłacanymi nićmi,było by to już przestępstwo a nie wykroczenie).Myślę że POLICJA zajmie się tym złodziejem z ciemnego mercedesa.
Moim dzieciom jak basen z działki ukradli to policja nawet nie raczyła się pofatygować na miejsce kradzieży. A tu o flagę mają czas przesłuchiwać ludzi. Ciekawe na co idą moje podatki.
Biedny Kopernik po raz pierwszy w swoim życiu (i po śmierci) miał na sobie coś kolorowego. Śmiem twierdzić, że było to dla niego miłe urozmaicenie. I nawet chwilę mu się nie dali nacieszyć tą odmianą! Jestem oburzona!
Szanowna Redakcjo,
ile można pisać o takich farmazonach. Ja rozumiem, że jest to swego rodzaju fenomen na skalę miasta, ale Drodzy Państwo, szanujący się portal informacyjny jakim bez wątpienia jesteście, zamieszcza treści na poziomie brukowca.
Myślę, że mieszkańcy Piotrkowa Trybunalskiego już mają dość tej pani, bo zaraz wyjdzie im z lodówki. Mam wrażenie, że ta pani jest wiecznie poszkodowana. Moim skromnym zadaniem jest tyle ciekawych rzeczy do opisania i wykazania się dziennikarsko, że zadziwia mnie ten fakt.
No ale coż, Actus hominis non dignitas iudicentur.
Pisowska policja powinna ścigać złodzieja z Mercedesa, który ukradł młodym ludziom ich własność. Ale oni wolą ośmieszać się zarzutem typu obraza Kopernika, byle tylko jakiś komendancik wszedł w zad pisowcom.
Pomniki nie są manekinami.Trzeba nie mieć rozumu, aby robić takie rzeczy
Po pierwsze odkąd to kawałek materiału jest flagą? , flaga to symbol państwa a nie jakiś "tworów" Jeżeli już chciała się za wszelką cenę wyróżnić, to mogła to "coś" rozwiesić u siebie: okno, głowa itd
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!