Jeśli ktoś sobie życzy, to niech chodzi ubrany w tęczową flagę - nikt nikomu nie zbrania. Ale od pomników z daleka!
Dać jej karę bo ta kobieta bez hamulca co chce to robi słońcu myślimy że nasza Policja weźmie to pod uwagę
To nie jest żadna nagonka na LGBT. To oni poprzez swoje publiczne obnoszenie się z swoimi upodobaniami,prowokując, za wszelką cenę chcą zwrócić na siebie uwagę. Media niepotrzebnie zwracają na nich uwagę.
Jestem za zrównaniem praw osób ze społeczności LGBT+ z osobami heteronormatywnymi i tęcza (tęczowa flaga) absolutnie mi nie przeszkadza. Kogo policja będzie ścigać, jak po burzy na niebie pojawi się tęcza? Kto będzie sprawcą tego tak zwanego przestępstwa? Czy komentujący tutaj zastanowili się nad tym, co byłoby w sytuacji, gdyby ktoś z Ich bliskiego otoczenia - matka, siostra, córka, ojciec, brat, syn - bądż dalszego otoczenia okazał się być osobą ze społeczności LGBT+?
Wcześniej jakoś nie za bardzo zwracałem uwagi na OSOBY LGBT+, ale od czasu rozpoczęcia pisowsko - kościelnej nagonki trzymam kciuki i kibicuję tym LUDZIOM.
Stanowczo się sprzeciwiam wychowywaniu dzieci przez pary homoseksualne. Dziecko powinno mieć mamę i tatę, a nie dwóch ojców, czy dwie matki.
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć co konkretnie kogo znieważa? Bo ciężko mi się zorientować, czy to te wyzwiska na filmiku z happeningu, czy te komentarze....
Po pierwsze kto normalny i dobrze wychowany wchodzi na pomnik upamiętniający. Idąc tokiem rozumowania pani Pingot możemy także wieszać (na np. Grobie jej przodków) artefakty związane z naszymi upodobaniami, przekonaniami? Bo tak szczerze mówiąc to lubię damskie stringi i pejcze ???? dajcie szybką odpowiedź czy można powiesić czy nie?????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!