Co to za szpital,strach tam iść, kto tam leczy, ukarać winnych tam ludzie umierają
Czy może ktoś orientował się, w jakim przedziale wiekowym są hospitalizowani w tym szpitalu pacjenci? Czy w takim, który już nic nie rokuje, czy też ludzie np. poniżej 70 lat, którzy świadomie wybrali ten szpital?
A co ze zgonami seniorów ? Czy nie było tam zbyt wielu zgonów osób po 80-tce, które poszły z jakimś drobym urazem, ale już nie wróciły do domu ?
Byłam z mamą kilka razy na SOR tego szpitala i w żadnym innym nie przyjmują tylu chorych. Tam karetka jest za karetka.Ostatnio byłam piętnasta w kolejce i poszło bardzo sprawnie. Na początku badanie pielęgniarki która poświęciła mojej mamie więcej czasu niż lekarz POZ i pierwszy raz spotkałam się z taką procedura. W innych szpitalach nikt tak nie badal mojej mamy. Super sprawa. I mają bardzo szeroka diagnostykę nigdzie tak nie ma. Jeśli wszyscy tak omijacie ten szpital to skąd te tłumy na SORze???? Tragedie są wszędzie nie tylko w tym Szpitalu. A oceniać może sąd i wyciągać konwekwencje. A po tych komentarzach i tak pójdziecie do tego szpitala i jak Wam nie wstyd spojrzeć w oczy jego pracownikom.
Przecież szpitalem zarządza urząd Marszałkowski w Łodzi jaka władza taki szpital zieloni nieudacznicy czyli
Psl naczelniku z tygrysem
Co się dzieje w tym szpitalu odkąd odszedł dyrektor Konieczko? Mieszkańcy Piotrkowa nie mają się gdzie leczyć. Zapisy do poradni specjalistycznych , na zabiegi fizjoterapii -luty 2026r.
Kiedy ktoś się zainteresuje co dzieje się w piotrkowskiej służbie zdrowia, taka polityka skazuje nas na leczenie w bełchatowskim szpitalu albo Łodzi. Czy naprawdę w tym mieście nie ma dobrych specjalistów? wszyscy wyemigrowali-trzeba coś z tym zrobić
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!