metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
hjktyu ~hjktyu (Gość)15.02.2025 09:41

widocznie prokuratura ma lupe zabrudzona... szkoda ze zabrudzona jest zyciem ludzi...

40

sedno ~sedno (Gość)14.02.2025 16:23

Nawet najlepszy dyrektor szpitala nic nie wskóra, jak lekarze w nim pracujący zapominają o przysiędze Hipokratesa, bo dla nich liczy się wyłącznie pełna kiesa.

131

Kierownik ~Kierownik (Gość)15.02.2025 13:46

Dejta im wincyj pieniendzy! No mało. W kamasze i na front!

101

goœć_piotrkowianin ~goœć_piotrkowianin (Gość)15.02.2025 23:32

Najgorszy szpital w okolicy jak nie w całej centralnej Polsce. Leżałem na Sorze przez kilka dni zanim mną się zajęli. Nie dziwię sie że dzieją się takie przypadki w tym spzitalu.

80

Bartlomiej ~Bartlomiej (Gość)14.02.2025 22:04

Mogę opisać w skrócie co było kiedy mamę przywiozła karetka na sor,przywieźli mamę na sor gdzie zostawili ja na korytarzu a mieli przeprowadzić wstępne badania dopiero kiedy odezwałem się bo upłynęło ponad dwie godziny czy coś będą robić zabrali ją na badanie gdzie zostalem na korytarzu sodu czekają na jakomś informacje upłynęło następne trzy godziny gdzie nie wytrzymałem i zapytałem pani w okienku co jest z mamą odpowiedziała po chwili kiedy sprawdziła że jest na korytarzu że mogę wejść siedziała na krześle gdzie podano jej kroplówkę nastepnie czekaliśmy na lekarza gdzie już nie wytrzymałem i zapytałem czy ktoś coś tu zrobi bo mam już nie usiedzi tyle godzin na krześle zjawił się lekarz gdzie powiedział że on jest sam na tyle oddziałów i nic nie może zrobić po konsultacji z lekarzem nad ranem położyli mamę na korytarzu gdzie była przeniesiona na salę ale wypo jaki dostała to nic jej nie robili szczegółowych badań nawet na rezonans ja nie wzięli gdzie straciła przytomność i upadła na beton tak traktują ludzi w tym szpitalu

80

bartec84 ~bartec84 (Gość)16.02.2025 12:41

Niestety ale w tym szpitalu 80% lekarzy jest nieprzyzwoitych a 20% przyzwoitych.
Sami się przekonacie z którymi macie do czynienia.

90

Iwona_85 ~Iwona_85 (Gość)16.02.2025 15:37

Większość pielęgniarek pozbawiona empatii. Trudna praca, ale jak się ktoś nie nadaje to powinien zmienić zawód. Poskarżenie się lekarzowi skutkuje robieniem bolesnych zastrzyków, myciem zimną wodą, karmieniem w tempie stu łyżek na sekundę itp. I wszystko panie robią z uśmiechem na ustach. Zachowanie niektórych lekarzy w tym szpitalu też pozostawia wiele do życzenia.

70

wae ~wae (Gość)13.02.2025 11:33

czy jest jakiś ranking ,skazanych lekarzy za błędy medyczne i zgony pacjentów ? społeczeństwo płaci ogromne pieniądze ,beneficjentami są lekarze i z jakim efektem ? do czasu jak nie będzie odpowiedzialności ,nic się nie zmieni

350

Nick@ ~Nick@ (Gość)17.02.2025 09:30

Panie Prezydencie
Zamiast zajmować się polityką i wymianą stanowisk na "swoich" czas zająć się powaznym problemem jakim jest piotrkowska ochrona zdrowia. Piotrkowianie nie mają się gdzie leczyć i w związku z tym nie czują się bezpiecznie

40

GS ~GS (Gość)17.02.2025 10:17

Niestety, jesteśmy tylko kawałkiem mięsa dla niektórych lekarzy. Bardzo spadł poziom, nie tylko wiedzy, ale i empatii wśród tych osób. Jeden na 10 lekarzy specjalistów jest z powołania i pasji. Reszta to chyba tylko do brania kasy, bo dobry zawód. Jak to jest możliwe, że pan miał zrosty jelit i nikt go nie zdiagnozował wcześniej? Jaka jest opieka...gastrologia w tym szpitalu...Jak przypomnę sobie pierwszą gastroskopię w wykonaniu Bomb..., który pozrywał cięgna, tak mocno skręcał aparat. Gardło mnie bolało przez dwa tygodnie.

40

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat