Gdzie ty człowieku widzisz ograniczenie do 30 km/h na drodze, którą poruszał się motocyklista? Ewidentna wina kierowcy samochodu, który wyjechał z drogi podporządkowanej, nie upewniając się czy nic nie jedzie z lewej lub prawej strony. Przez takich "ważniaków" w osobówkach motocyklista leży w szpitalu z połamanymi kościami. Zapomniałem przecież, że jak w wypadku uczestniczy motocykl to od razu wina jego kierowcy - według naszych "ekspertów", którzy sami nie potrafią się poruszać po drodze.
Ludzie nie dochodzcie sie tutaj na ten temat bo chlopak walczy o zycie w szpitalu nie wiadomo jak to Bedzie jeszcze
Jak byście mieli swoje motory to byście inaczej pisali szkoda tylko chłopaka bo to jest wina kierowcy samochodu i ja nawet nie zmienię zdania A powiem wam że czasami EPI znają lepiej miasto niż nie jeden piotrkowianin
Wstyd mi za takich jak ten cały Blake, bo dokładnie takie samo zdanie o nas Piotrkowianinach mają w Łodzi czy innym większym mieście.
W Bełchatowie albo Tomaszowie to samo mogą powiedzieć jak taki na EP do nich pojedzie.
wielka szlachta Piotrkowska!!!
Do policjantów - czy nie można było zamknąć ulicy zaraz przy wjeżdzie? Każdy kierowca musiał zawracać - tak bardzo ciężko było czy się po prostu nie chciało?
Żal mi niektórych z was...Tyle w was nienawiści i hejtu...zastanówcie się co piszecie...Człowiek leży w szpitalu...Każdemu z nas mogło się to przytrafić...Chwila nieuwagi...niestety tragiczna w skutkach...nie ma znaczenia jakie blachy...Żenada
Nasze województwo zajmuje drugie miejsce w kraju od tyłu nie tylko w jeździe ale i zarobkach. Co do jazdy jechać do Łodzi to chamstwo jakiego w kraju nie ma jada na czerwonym nikt cie nie wpuści przy zmianie pasa ale za to w stolicy pełna kultura . Sam jeżdżę dużo po kraju tylko w łódzkim jest brak uprzejmości dla innych. Co do motocykli wyprzedzają jak nie z prawej to lewej widzi taki ,ze nie ma miejsca ale i tak się pchają by być w przodzie. Takie zachowanie jest naganne bo nie łaska jest jechać w kolumnie jak wszyscy
Wypadek... po 3 minutach straz po 5 policja a po 15 pogotowie i nie spieszyli sie wysiadajac z karetki szacun dla strazakow bo dzialali caly czas o policji i konowalach szkoda gadac...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!