metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.09.2018 17:12

Gdzie ty człowieku widzisz ograniczenie do 30 km/h na drodze, którą poruszał się motocyklista? Ewidentna wina kierowcy samochodu, który wyjechał z drogi podporządkowanej, nie upewniając się czy nic nie jedzie z lewej lub prawej strony. Przez takich "ważniaków" w osobówkach motocyklista leży w szpitalu z połamanymi kościami. Zapomniałem przecież, że jak w wypadku uczestniczy motocykl to od razu wina jego kierowcy - według naszych "ekspertów", którzy sami nie potrafią się poruszać po drodze.

52

gość1 ~gość1 (Gość)21.09.2018 20:08

a mnie się wydaje,

01

gość ~gość (Gość)21.09.2018 20:10

Ludzie nie dochodzcie sie tutaj na ten temat bo chlopak walczy o zycie w szpitalu nie wiadomo jak to Bedzie jeszcze

40

gość ~gość (Gość)21.09.2018 20:44

Jak byście mieli swoje motory to byście inaczej pisali szkoda tylko chłopaka bo to jest wina kierowcy samochodu i ja nawet nie zmienię zdania A powiem wam że czasami EPI znają lepiej miasto niż nie jeden piotrkowianin

84

gość ~gość (Gość)21.09.2018 20:49

Wstyd mi za takich jak ten cały Blake, bo dokładnie takie samo zdanie o nas Piotrkowianinach mają w Łodzi czy innym większym mieście.
W Bełchatowie albo Tomaszowie to samo mogą powiedzieć jak taki na EP do nich pojedzie.
wielka szlachta Piotrkowska!!!

72

EP ~EP (Gość)22.09.2018 07:44

Do policjantów - czy nie można było zamknąć ulicy zaraz przy wjeżdzie? Każdy kierowca musiał zawracać - tak bardzo ciężko było czy się po prostu nie chciało?

70

gość ~gość (Gość)22.09.2018 08:09

Co jest motocykliscie

10

BART86 ~BART86 (Gość)22.09.2018 09:05

Żal mi niektórych z was...Tyle w was nienawiści i hejtu...zastanówcie się co piszecie...Człowiek leży w szpitalu...Każdemu z nas mogło się to przytrafić...Chwila nieuwagi...niestety tragiczna w skutkach...nie ma znaczenia jakie blachy...Żenada

110

Witek ~Witek (Gość)22.09.2018 09:51

Nasze województwo zajmuje drugie miejsce w kraju od tyłu nie tylko w jeździe ale i zarobkach. Co do jazdy jechać do Łodzi to chamstwo jakiego w kraju nie ma jada na czerwonym nikt cie nie wpuści przy zmianie pasa ale za to w stolicy pełna kultura . Sam jeżdżę dużo po kraju tylko w łódzkim jest brak uprzejmości dla innych. Co do motocykli wyprzedzają jak nie z prawej to lewej widzi taki ,ze nie ma miejsca ale i tak się pchają by być w przodzie. Takie zachowanie jest naganne bo nie łaska jest jechać w kolumnie jak wszyscy

80

gość ~gość (Gość)21.09.2018 23:26

Wypadek... po 3 minutach straz po 5 policja a po 15 pogotowie i nie spieszyli sie wysiadajac z karetki szacun dla strazakow bo dzialali caly czas o policji i konowalach szkoda gadac...

151

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat