metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)21.09.2018 15:17

Warto wspomnieć ze w miejscu tym obowiązuje ograniczenie do 30 km/h

51

Piotrkowianin2 ~Piotrkowianin2 (Gość)21.09.2018 15:55

Nie wiem, ja tamtędy jeżdżę po 3-4 razy dziennie, jak oni k... jezdza ja pitole!!!

40

gość ~gość (Gość)21.09.2018 17:12

Tu nie chodzi o prędkość, tu chodzi o myślenie i wyobraźnię której w tym wypadku kierowca samochód po prostu nie miał:)

53

gość ~gość (Gość)21.09.2018 17:16

Kiedy zaczną szczekać obrońcy "motocyklistów"?

24

gość ~gość (Gość)21.09.2018 17:47

Blake popatrz na siebie a nie na innychy placzesz. Ty to pewnie po mieście przepisowo jeździsz :)

23

gość ~gość (Gość)21.09.2018 17:50

Ograniczenie prędkości też obowiązuje na Modrzewskiego, są też tzw. zwalniacie a kierowcy jeżdżą tamtędy z dużo większą prędkością niż nakazują znaki.

30

gość ~gość (Gość)21.09.2018 18:24

Do każdego wazniaka który teraz bedzie pisał jak to źle ludzie z poza piotrkowa jeżdżą i jacy motocykliści są źli. Wypadek spowodował kierowca z centrum wymuszajac bo pewnie mu sie spieszylo. Kierowca EBE znalazl sie w tym miejscu jak każdy inny i to kierowca EP wjechal w niego. Chłopak leży teraz na stole operacyjnym nie z własnej winy zawinił jedynie kierowca na tablicach EP więc wnioski nasuwaja sie same.

90

gość ~gość (Gość)21.09.2018 18:25

Do pana Blake.
Kazdy jest panem po swoim miescie.przyjedzie taki z piotrkowa do lodzi czy do warszawy i tez nie potrafi sie zachowac na drodze.mysli pan ze jak WORD jest w piotrkowie to jestescie najlepszymi kierowcami.g...o prawda

102

gość ~gość (Gość)21.09.2018 18:34

Do Blake- jaki zakaz?. Wieśniak może wjechać do wsi czyt. Piotrkowa.

81

Blake Blakeranga21.09.2018 19:17

Znajmosc miasta/trasy wcale nie jest kluczowa. Co prawda jak ja jezdze poza PT czy Srodmiesciem i kilkoma innymi dzielnicami ktore znam, to po prostu dostosowywuje sie do znakow drogowych i nie przekraczam 60km/h (polecam ta metode). W miejscach, ktore zna sie na pamiec na pewno jest latwiej i wiadomo - przy dobrych warunkach jezdzi sie z predkoscia do 70km/h i **dynamicznie** rusza na swiatlach.
I to jest dokladnie sytuacja, o ktorej mowimy tutaj - wiekszosc osob z EPI/EBE/ETM zna drogi w PT po ktorych jezdza - przeciez mowimy tu glownie o "trasach" w stylu Auchan czy Focus Mall. Wlasnie chyba to pokazuje, ze znajomosc trasy/miasta ma drugorzedne znaczenie.

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat