Nie wiem, ja tamtędy jeżdżę po 3-4 razy dziennie, jak oni k... jezdza ja pitole!!!
Tu nie chodzi o prędkość, tu chodzi o myślenie i wyobraźnię której w tym wypadku kierowca samochód po prostu nie miał:)
Blake popatrz na siebie a nie na innychy placzesz. Ty to pewnie po mieście przepisowo jeździsz :)
Ograniczenie prędkości też obowiązuje na Modrzewskiego, są też tzw. zwalniacie a kierowcy jeżdżą tamtędy z dużo większą prędkością niż nakazują znaki.
Do każdego wazniaka który teraz bedzie pisał jak to źle ludzie z poza piotrkowa jeżdżą i jacy motocykliści są źli. Wypadek spowodował kierowca z centrum wymuszajac bo pewnie mu sie spieszylo. Kierowca EBE znalazl sie w tym miejscu jak każdy inny i to kierowca EP wjechal w niego. Chłopak leży teraz na stole operacyjnym nie z własnej winy zawinił jedynie kierowca na tablicach EP więc wnioski nasuwaja sie same.
Do pana Blake.
Kazdy jest panem po swoim miescie.przyjedzie taki z piotrkowa do lodzi czy do warszawy i tez nie potrafi sie zachowac na drodze.mysli pan ze jak WORD jest w piotrkowie to jestescie najlepszymi kierowcami.g...o prawda
Do Blake- jaki zakaz?. Wieśniak może wjechać do wsi czyt. Piotrkowa.
Znajmosc miasta/trasy wcale nie jest kluczowa. Co prawda jak ja jezdze poza PT czy Srodmiesciem i kilkoma innymi dzielnicami ktore znam, to po prostu dostosowywuje sie do znakow drogowych i nie przekraczam 60km/h (polecam ta metode). W miejscach, ktore zna sie na pamiec na pewno jest latwiej i wiadomo - przy dobrych warunkach jezdzi sie z predkoscia do 70km/h i **dynamicznie** rusza na swiatlach.
I to jest dokladnie sytuacja, o ktorej mowimy tutaj - wiekszosc osob z EPI/EBE/ETM zna drogi w PT po ktorych jezdza - przeciez mowimy tu glownie o "trasach" w stylu Auchan czy Focus Mall. Wlasnie chyba to pokazuje, ze znajomosc trasy/miasta ma drugorzedne znaczenie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!