A kulsony spsiują pod pisem i tak to wygląda.. Nic inno powrót do lat 80, tak trzymać... j
Rządy wymienia się w lokalach wyborczych, a nie bluźnierstwami na ulicy.
Brałam udział w protestach o aborcję, ale zepsuła to polityka partii z opozycji, wykorzystali nas.
Informuję prokuraturę, że jeden taki mały z Żoliborza, pomimo obostrzeń wiekowych (ma 71 lat) przemieszcza się bez uzasadnienia w grupie powyżej pięciu osób (te osoby są uzbrojone). Ponadto nawolywał do zgromadzeń ulicznych i czynów chuliganskich rzekomo w obronie kościołów. To osobnik niebezpieczny, niezrównoważony notorycznie łamiący przepisy sanitarne. Czyny przestepcze dokonuje w sposób ciągły i z premedytacją, czym ośmiesza prokuraturę kpiac z porządku prawnego w Polsce.
nie potrafię logicznie wytłumaczyć ,do czego miała i ma służyć ta rozróba z kobietami ? przecież pis robił dobrą robote w gospodarce ,to co rozpętał nic nie da ,tylko straci elektorat
- Spotykamy się, ponieważ 22 października odebrano nam prawo decydowania o sobie. Pozbawiono nas godności i zmuszono do heroicznych czynów. Ja rozumiem, że cierpienie uszlachetnia, ale może my nie chcemy być szlachetne? Zostawcie nam prawo wyboru - mówiła jedna z uczestniczek piątkowego spaceru.
Adres: https://www.epiotrkow.pl/news/Kolejny-spacer-przeszedl-ulicami-Piotrkowa,
Proszę was ,kogo kto pozbawił skoro nie macie o tym pojęcia .Niech wypowiadają się osoby doświadczone,nie ,,dziewczynki,,Niech każdy odpowiada z kim się bzyka i za to ponosi odpowiedzialność .
Myślę, że zbliża się nieuchronny koniec panowania pis-u. Czym szybciej tym lepiej. Nie dorośli aby w trudnym czasie zarządzać państwem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!