Duma mnie rozpięta, że w tym pisowym zagłębiu są ludzie którzy ośmielają się walczyć! Brawo Wy!
To miało sens dopóki politycy opozycji się w to nie zamieszali i wykorzystują nas do obalenia siłą rządu, nie o to chodziło, nasze postulaty już się nie liczą.
Chcecie by nastąpiła stopniowa likwidacja pewnej kategorii ludzi, choćby takich jak ta z zespołem Downa i wtedy zaczniemy fastrygować płód ludzki do naszych potrzeb?
Obstawiam że za 7-10 dni liczba tych co byli na "spacerze" dostała w prezencie koronawirusa i liczba tych z koronawirusem w mieście będzie 3 cyfrowa z 8 z przodu. Zakazicie swoje dzieci, rodziców, dziadków i wtedy leczcie się konstytucją. Zobaczycie się wszyscy na tamtym swiecie
- Nie dajcie się wmanipulować protesty szczegółowo zaplanowana operacja dywersji ideologicznej
Jestem Piotrkowianinem i dopiero posiadanie interneu uświadomiło mi jaki tępy mamy naród
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!