Kontrola prezydenta i prokuratury? O ile zachodzą ku temu przesłanki.
Chrobry - przereklamowane stanowczo. Wyniki robią tylko i wyłącznie korepetycje. Nauczyciel ma w głębokim poważaniu ucznia, a ten po 200-300 zł za godzinę korepetycji płaci, żeby zrobić wynik. Dyrekca zamiata pod dywan problemy uczniów. Ciekawe co wyniknie z ostatniej tragedii w tej szkole. Pewnie nikt nie poniesie żadnych konsekwencji za hejt wobec chłopaka.
Gratuluje dla szkół z Piotrkowa. Świadczy to o jakimś poziomie.
Żadna szkoła powiatu piotrkowskie nie jest tu notowana? To jest dopiero słabe.
Może wreszcie ktoś się nad tym zastanowić i przestanie w nich robić przedszkole.
Przykro patrzeć jak II lo się stacza, pewnie w dużym stopniu to efekt Barbary K. i jej metod nauczania
To teraz niech zrobią ranking nauczycieli i nauczyciele z najlepszych szkół niech zrobią egzaminy dla całej reszty !
Gdybym miał wybierać, wróciłbym do Ekonomika. Tyle serca i zrozumienia ile tam dostałem, to szok. Zwykłe, ludzkie podejście, a dało świetne efekty. Dobrze, że tam nauczyciele robią jeszcze coś więcej niż tylko nauka. Dają wsparcie, a to stanowczo poprawia wyniki nauczania. Dla mnie szkoła bez zarzutu. Pozdro dla dyrekcji!
Co to znaczy kolejny ranking? Z tego co wiem w roku 2025 jest tylko jeden ranking "Perspektyw". Który jest prawdziwy?
Szkoda, że nie jest w jakiś sposób mierzone, na ile takie wyniki są zasługą samej szkoły średniej, a ile wynika z faktu że trafiają do niej mniej lub bardziej uzdolnieni absolwenci podstawówki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!