Szkoda, że nie napisano ile liceów i techników jest w naszym województwie. Dałoby to jeszcze lepszy obraz w którym miejscu znajdują się nasze najlepsze szkoły.
A ile dają znajomości aby zająć bdobre miejsce myślę że to dziś jest kluczowa sprawa jeśli ma się wtyki to można dużo w każdej dziedzinie i nie ma że boli
Uwielbiam Ekonomik! Jest super! Nie widzę tu przedszkola! Są wymagania ale jest też fajnie.
Ekonomik - dobra szkoła. Oby tylko dyrektor i niektórzy nauczyciele nie zamienili jej w przedszkole, gdy zamiast lekcji prowadzą zabawy...
Szkoda, że nie jest w jakiś sposób mierzone, na ile takie wyniki są zasługą samej szkoły średniej, a ile wynika z faktu że trafiają do niej mniej lub bardziej uzdolnieni absolwenci podstawówki
Co to znaczy kolejny ranking? Z tego co wiem w roku 2025 jest tylko jeden ranking "Perspektyw". Który jest prawdziwy?
Gdybym miał wybierać, wróciłbym do Ekonomika. Tyle serca i zrozumienia ile tam dostałem, to szok. Zwykłe, ludzkie podejście, a dało świetne efekty. Dobrze, że tam nauczyciele robią jeszcze coś więcej niż tylko nauka. Dają wsparcie, a to stanowczo poprawia wyniki nauczania. Dla mnie szkoła bez zarzutu. Pozdro dla dyrekcji!
To teraz niech zrobią ranking nauczycieli i nauczyciele z najlepszych szkół niech zrobią egzaminy dla całej reszty !
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!