Co do najtrudniejszej sytuacji w mieście, to chyba żadna z wymienionych w artykule ulic nie przebije dziś Roosevelta, która jest w remoncie, z ruchem wahadłowym, odciętymi objazdami przez Graniczną, a na to wpakował się cały tranzyt omijający A1 przez Rozprzę i Bujny
Podnieść cenę paliwa rolnikom i będzie po blokadach.Zdecydowanie nie popieram tego utrudnienia życia innym.
No cóż trzeba cierpieć ale lepiej by było protestować pod senatem sejmem czy też przed władzą wykonawczą rządem.Mimo wszystko i tak popieram działania rolników.Niech bronią swego.Zniszczyli stoczniowców hutników i górników a teraz chcą zniszczyć rolnictwo tłumacząc ekologią i zniszczeniem planety.
Modle się do Jezusa Chrystusa o obalenie rządu tuska, i by ludzie zrozumieli że jedyna partia, która szczerze popiera postulaty rolników to Konfederacja i na tym się kończy. PiS/PO - partie utworzone przez masonerie na zasadzie dualizmu, dzielą i rządzą a w wielkich sprawach się zgadzają (np ZIELONY ŁAD) obudźcie się!
Protestować można w inny sposób. Co wam zrobiliśmy, że tak utrudniacie nam życie? Gdy moja firma ma problemy ze sprzedażą wyprodukowanego towaru i cenami energii to mam zablokować z pracownikami trasę Warszawa-Katowice.
Stałem w korku , już nie popieram rolników,to zły pomysł utrudniać zwykłym ludziom życie,my nie jesteśmy niczemu winni,chcemy dojechać na czas do pracy ,szkoły,do lekarza czy do sklepu.Nie idźcie tą drogą.,..
Śpiochy. 8 lat spali i nie wiedzieli, że prawica zgodziła się na zielony ład, a teraz ratujta. Jak zobaczę w czasie żniw kombajn z hederem z przodu na drodze publicznej, to nie zjadę i zadzwonię po policję.
Do Kaczyńskiego jechać a nie blokować dróg jesteście pasorzyty społeczne
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!