A skąd mam wiedzieć że miałem kontakt z osobą zarażoną. Siedzę od tygodnia w domu ale po chleb trzeba wyjść co drugi dzień i tam spotyka się ludzi. Na dodatek jaką mam pewność że nie skażona jest żywność. W Piotrkowie brak informacji o miejscach zakażeń władza milczy.
Jakoś mi się nie wydaje, żeby się do tej kwarantanny stosowali. Osobiście znam człowieka, który wrócił zza granicy i 2-3 dni chodził sobie normalnie po ulicach.
Skoro mieli kontakt z osobami zakażonymi to znaczy, że już wcześniej były przypadki zachorowań w Piotrkowie. Nikt nas o niczym nie informuje. Ale miasto zawierzone....
A ci co przyjechali z robót zagranicznych jeżdżą wszędzie, to jest za kwarantanna!!!!gdzie te kontrole pytam-po co było ich wpuszczać do KRAJU,jak teraz czują się jak paniska i prośby społeczeństwa mają w d...e.
Haha, zaraza w chojniakowym grodzie, coś czuje ze wyniki wyborów nie będą podobne jak w ostatnich latach ;))
Jeżeli ktoś myśli, że w Piotrkowie nie ma chorych, a zarażeni są tylko w domu to nie mają wyobraźni. Patrząc na cały świat, kraj i inne miasta szybko można wyciągnąć wnioski. Jak widać w Piotrkowie nawet nie są przekazywane szczegółowe informacje, a wy nadal łudzicie się, że jest inaczej. Niewiarygodne... Zacznijcie przestrzegać zasad i siedzicie na tyłkach w domu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!