Oglądałam przed chwilą tv i dzwonią ludzie z pytaniem czy można zarazić sie od ukąszenia komara albo że ma 4 koty i psa i czy jej coś grozi?A w kościele po 3razy dziennie i to już nie ważne.Trace wiarę w ludzi 70+.
To dopiero się rozkręca będzie tylko gorzej to smutne przykre ale prawdziwe.
Ja jestem za Tym żeby chociaż na 5 dni zamknąć wszystko całkowicie. I każdy ma siedzieć w domu. Może to coś da. Bo ja już tydzień siedzę z dzieckiem i nie mam zamiaru wychodzić. I wiem że da się wysiedziec. Ludzie musimy coś z tym zrobić bo inaczej będzie koniec świata.
Bransoletka na mogę jak ma ktoś kwarantanne, ktoś złamie zakaz i będą wiedzieć i 30 tyś kary. I te dzieciaki co w domu powinni siedzieć A nie latać wszędzie. Oni nie rozumieją co się dzieje chyba
A może władze podały by do wiadomości publicznej w jakim rejonie miasta mieszkają osoby zarażone i w jakich zakładach pracują. No chyba, że w Haeringu to nie powiedzą, bo dyrektor nieźle posmarował...
Dlaczego nie ma informacji w jakich miejscowościach? Moim zdaniem to jest ważne określić czy miało się kontakt z osobami zarażonymi.
Osoby u ktorych wykryto wirusa same z siebie powinny informować lokalne społeczeństwo. Niemal każdy ma telefon, dostep do neta. Od urzędasów czy pracodawców nie dowiemy się nic...
A teraz połowa Piotrkowian drapie się po głowie, gdzie pracuja, do jakich marketów chodzą...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!