Zrobić pożądną plażę jakieś miejsce dla muzykantów żeby odbywały sie imprezy i przydałby się jakiś mały bar z napojami. No i oczywiście wesołe miasteczko w okresie letnim też byłoby fajnym pomysłem
Ja już widzę pomysł UM - wszystko zostaje po staremu. Po co sobie prace na głowę sprowadzać. Widać to zresztą gołym okiem po kolejnej kadencji Pana Prezydenta :)))
Z tym potworem to świetny pomysł - można by było wrzucać bezużytecznych radnych i urzędników - szybko, czysto i ekologicznie. A tak serio: nie chcę by Bugaj był jakoś zagospodarowany. Ktoś to ogrodzi, wprowadzi opłaty, a tak można się przejść wokół jezioro, obserwować ptaki itp. Jedyne o co władze powinny dbać to czystość.
kolejne nic nie dające bicie piany; tak jak z Zalewem, wszystko marnieje, a osoby kompetentne w zakresie podjęcia decyzji siedzą i nie przejmują się tematem. Dokąd idziesz Polsko... :/
Sprzedać tereny hotelarzą nawet za polowe ceny Oni to zagospodarują sami,przyciągną turystów i inwestorów Chyba o to chodzi
Na Bugaj to mieli pomysły tzw. "komuniści" i dlatego powstał. Ostatni raz zbiornik oszyszczano z zielska jakoś pod koniec lat 80-tych. Teraz planów specjalnie nie ma bo dzisiejsi rządzący w mieście sami nie mają pomysłu co ze sobą robić. Ja podpowiem-"róbta co chceta". Od 1 lipca płacę za śmieci 300 proc więcej niż dwa lata temu.
Każdy dobry pomysł na Bugaj kończy swój żywot w ZUSie a dobija go Wronia. No o ile przebrnie przez Pasaż? Wiecie nasza rada, dyrekcja, udziały a wasze pieniądze...To chyba wina upałów? Dotchła pani/pan łopatu! Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!