metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
junior ~junior (Gość)07.02.2019 11:04

Odejdzie starsze pokolenie i mieszkania będą puste.Młodzi na pewno nie zostaną w tym mieście, no bo cóż za przyszłość? Władze dbają tylko o siebie, swoich kolesiów i swoje tyłki. Jakie to smutne!!!

260

PT ~PT (Gość)07.02.2019 18:04

Mieszkam w wieżowcu PSM i ogólnie jestem zadowolony, ale mam uwagi do czystości klatek - a uważam, że minimum to codzienne sprzątanie parteru i windy.

30

gość ~gość (Gość)08.02.2019 06:49

Mieszkanie w bloku ma plusy i minusy,ja z rodzina nie narzekamy.Mieszkanie duze,blok ma 30 lat,jest obustronnie ocieplony wiec nawet kaloryferow obecnie nie trzeba za bardzo rozkrecac.Bardziej bym minusow upatrywal w jakosci powietrza,ale w Piotrkowie to dotyczy wszystkich .

10

gość ~gość (Gość)08.02.2019 11:07

Brzydkie i aspołeczne betonowe klocki, postawione byle gdzie i byle jak, z jak największym zagęszczeniem. Za wysoki czynsz dostaje się malowanie klatki raz na 10 lat farbą w kolorze kupy.

50

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat