Odejdzie starsze pokolenie i mieszkania będą puste.Młodzi na pewno nie zostaną w tym mieście, no bo cóż za przyszłość? Władze dbają tylko o siebie, swoich kolesiów i swoje tyłki. Jakie to smutne!!!
Mieszkam w wieżowcu PSM i ogólnie jestem zadowolony, ale mam uwagi do czystości klatek - a uważam, że minimum to codzienne sprzątanie parteru i windy.
Mieszkanie w bloku ma plusy i minusy,ja z rodzina nie narzekamy.Mieszkanie duze,blok ma 30 lat,jest obustronnie ocieplony wiec nawet kaloryferow obecnie nie trzeba za bardzo rozkrecac.Bardziej bym minusow upatrywal w jakosci powietrza,ale w Piotrkowie to dotyczy wszystkich .
Brzydkie i aspołeczne betonowe klocki, postawione byle gdzie i byle jak, z jak największym zagęszczeniem. Za wysoki czynsz dostaje się malowanie klatki raz na 10 lat farbą w kolorze kupy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!