Stan budynków może rzeczywiście jest dobry. Ale stan instalacji to tragedia. Instalacje elektryczne aluminiowe, kto nie wykonał nowej ten ma problem. O instalacji gazowej - to jedna wielka bomba. Niektóre administracje wymieniają, inne czekają - tylko na co? Na nieszczęście?
wstyd zaprosić kogoś nie z Piotrkowa do mieszkania w wieżowcu bo klatka schodowa to ohyda. Przecież to o spółdzielni świadczy a nie o mieszkańcach. 30 lat klatki farby nie widziały.
Kiedy spółdzielnia z Belzackiej chociaż uzupełni ubytki na ścianach i odmaluje klatki, a windy strach nimi jechać?
W starych wieżowcach są w strasznym stanie klatki schodowe i windy. Brud, smród i ubóstwo. I nikt za to się nie bierze za jakieś odmalowanie. A do społdzielni zanosi się kosmiczne pieniadze.
Ja mieszkam w wieżowcu przy Dzielnej, mamy wspólnotę, żadnej spółdzielni. Czyściutko, wszystko - łącznie z windami odnowione, widok rewelacja. Sprzątaczka codziennie sprząta w bloku i wokół niego. Miejsc do parkowania dużo. Ja nikogo nie wstydzę się zapraszać.
Zdecydowana wiekszosc z was mieszka w kempingach 25-38m2. I to jest ta piotrkowska duma?
Pozdrawiam ,ja też 10 lat temu mieszkałem przy ul.Dzielnej w wieżowcu ,teraz czysto w środku i dookoła bloków, parkingi, monitoring. Super osiedle
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!