metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
.sa ~.sa (Gość)28.08.2020 16:20

Zostawić tylko warzywa na hali a gacie na Dmowskiego

109

ogrodzic tereny ~ogrodzic tereny (Gość)28.08.2020 16:45

wspólnot mieszkaniowych i po kłopocie

62

gość ~gość (Gość)28.08.2020 17:36

Wg mnie za tym zamieszaniem stoi niejaki Ptak. On już doprowadził do rozbiórki stadionu upadku Piotrkowi itd. Teraz chce aby targowisko było na jego terenie i jemu płacono. Przegonić toto z piotrkowa bo tylko doi miasto i jego mieszkancow

114

gość ~gość (Gość)28.08.2020 15:08

Tam jest drogo i nie kupuje zlikwidować

712

gość ~gość (Gość)28.08.2020 17:51

Ziobro przestań prześladować moją rodzinę!

45

małolat ~małolat (Gość)28.08.2020 15:12

Jak żyję 40 lat to nikomu nie przeszkadzało ze ludzie handlują teraz nagle ktoś sie obudził a moze jakaś ważna osoba pociotek Prezydenta tam mieszka

2113

k ~k (Gość)28.08.2020 18:18

Każdy się zgodzi ze problem istnieje od lat nierozwiązany. Żarty się skończą jak np. strażacy w dzień targowy nie dojadą do pożaru. Nie mieszkam tam ale współczuje mieszkańcom bardzo trudno tam żyć, lubię tam też zrobić zakupy. Są dwa wyjścia albo przenieść ten bazar (np. za płotem są opuszczone tereny PKP (czy ktoś ich pytał może chcą się pozbyć?) lub wprowadzając jasne i klarowne zasady. typu wyznaczyć stanowiska i wyznaczyć drogi.
Może 40 lat temu targowisko nie przeszkadzało ale świat się zmienia wybudowano nowe bloki i samochodów przybyło, A targowisko na Dmowskiego to teren prywatny.

510

gość ~gość (Gość)28.08.2020 18:24

Wczoraj kupiłam tam natkę u pana po lewej stronie od ulicy na przeciwko.

34

gość ~gość (Gość)28.08.2020 18:56

No rzeczywiście przeszkadzaja kupcy a miejscowi osiedlowi menele już nie zdobią osiedle jeden to już siedzi tam jak pomnik ale nie dziwię się bo na tym osiedlu menele to normalnosc

133

gość ~gość (Gość)28.08.2020 18:57

Oczywiste jest że handel w tym miejscu jest ogromnym utrudnieniem nie tylko dla mieszkańców ale także dla pogotowia,straży pożarnej czy kuriera,którzy mają wielki problem z przedostaniem się przez fruwające firanki i panie z jajkami praktycznie na środku ulicy...Nie wiem w czym handlujący widzą problem by przenieść targowisko na Dmowskiego.Jakos niedzielny tzw.stadion na brak klientów nie narzeka...co tydzień tłumy ludzi i nikt jakoś problemu z dostaniem się w ten rejon nie ma,tym bardziej w tygodniu nie będzie miał,gdy kursują MZK i przystanek pod bazarem,a dla zmotoryzowanych więcej miejsc parkingowych

1011

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat