Dejta mnie kumputer bo mam 15-ścioro bombelkóff dejta mi bo jak nie dostanę to se zrobię jeszcze dwa bombelasy,i jeszcze chałupe mi wyremontujta bo ni mam pinindzy
podajcie paramety tych laptopów bo prawdopodobnie to czyszczenie magazynów-tego co normalny człowiek nie kupi za te pieniądze
Ja mam 3 tysiące Plus ale laptopa też dejta bo brajan chce takiego mieć
Też czasem sie zastanawiam po co codziennie wstaję i idę do pracy...jak tak czytam, słyszę i widzę to teraz lepiej iść pod sklep, posiedzieć i popić a resztę dostanę od Państwa...tylko sobie trzecie dziecko strzelę i idę w tango...mieszkanie socjalne, zapomogi, komputery, opał na zimę też mi dadzą...normalnie żyć nie umierać...a ten kto pracuje niech sobie sam płaci za takie luksusy...robota to głupota - picie to jest zycie...taki to dziwny kraj
Państwo PiS dba o dobro rodziny. Np. rodziny Szumowskich i kilka innych im podobnych.
To jest nic w porównaniu z ilością uczniów w szkołach. Co to jest 50 komputerów. Szkol jest ok. 20. Uczniów w każdej szkole pewnie średnio ok. 500. To policzyć ilu uczniów skorzysta z darmowych użyczonych laptopów?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!