Przecież od września dzieci wracają do szkoły. Po pierwsze, nie potrzebują już tych komputerów do zdalnej nauki, po drugie gdy były potrzebne to tłumaczono się, że nie ma na to środków. Sądzę, że trzeba odkładać pieniądze do skarpety bo wkrótce ta Grecja zawita do nas.
Przerażą mnie skala rozdawnictwa publicznych pieniędzy.
Na co idą pieniądze z wszystkich + ?? Czy instytucje odpowiedzialne są w stanie to skontrolować.
Od początku trwania programu na dziecko wypada ponad 22 000 zł. !!!! . Chcecie zarznąć to państwo ??
Czyli szykujemy się znów na zdalną naukę od września???? Zarąbiście...
Za to robotę się brać nieroby i wtedy was będzie stać na lapatopy A nie tylko dej i dej
Przecież - po pierwsze: są wakacje; po drugie: zakończyła się zdalna nauka - tak obwieścił sam Pierwszy i jego MEN...
Podobno zakupiono dokładnie 85 i pół laptopa, dzięki czemu z zakupu skorzysta 85 uczniów i jeden półgłówek.
Ja mam piątkę dzieci i muszę zapiera pracować mąż też i jeszcze od gminy nie dostałam nic tylko jak rachunku nie zapłacę to już po tygodniu się upominają
Rodziny dostają 500 zł co miesiąc na każde dziecko. Pytam się, dlaczego rodziny nie stać na laptopa dla każdej swojej pociechy? Rodzice powinni pracować, a ta pomoc państwa powinna być wykorzystana wyłącznie na dziecko, a nie na pazury, papierochy, wódę. Te dzieci tak naprawdę w patologicznych rodzinach nic z tych pieniędzy nie mają. Rodzicom nie opłaca się pracować, bo państwo da.
Państwo pisowskie w końcu zbankrutuje, bo już drukuje się puste pieniądze. Nasze podatki zamiast na rozwój kraju, na zwiększenie miejsc pracy to zajmuje się rozdawnictwem. Dla Ukraińców praca jest, naszym się nie opłaca. Nasze państwo przez to rozdawnictwo pójdzie z torbami. PiS doprowadzi do tego, że miliony Polaków znowu zaczną szukać lepszego życia na zachodzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!