Koszt kładki 5,5mln
Dofinansowania 3,25 mln
Prawie nic Sulejów nie dołoży...
Czy Pan poseł jest rzecznikiem prasowym (terenowym) Pana M. Morawieckiego ?
Co z S12? Macie państwo czas na rozpoczęcie budowy przynajmniej pół roku przed wyborami,bo drugi raz już z nas idiotów nie zrobicie.
Brawo. Tak właśnie powinien pracować poseł. W naszym okręgu wybrano jak pamiętam 9 posłów. Ktoś wie czym zajmują się pozostali? Bo mam wrażenie, że zniknęli po wyborach.
Panie pośle proszę na kawie przypomnieć premierowi o S12 ma dużo spraw na głowie mogło wylecieć.
Prawie 3 bańki za kładkę ? To z czego ona będzie ?
I zamiast S12 będzie kładka. Coś za coś :)
....Zamienił stryjek (wójt), siekierkę na kijek...
Jajcarz z tego Mateusza, że o Antonim, przez szacunek do wydmuchanych sulejowian nawet nie wspomnę. Żeby tylko nie zostały same drzazgi i sami będą musieli tą kładkę sfinansować i koniecznie poświęcić, a to nie są tanie rzeczy.
Zazdroszczę jak Sulejów imię walczyć o swoje. U nas w gminie Rozprza tylko stołki są dzielone a ludzie tylko podatki muszą płacić.
Moja siostra pracuje w gminie i mówi że praca tam to tragedia, wójta i zastępcy prawie nie ma w pracy.
Jak ja bym raz nie przyszła u prywatnego to bym już mogła szukać roboty.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!