Jaki koszt takiej konferencji posła ??
Czy w dzisiejszych czasach nie można by zrobić telekonferencji lub po prostu zachować się jak człowiek inteligentny i nie lansować się za pieniądze podatników ??
Pani starosta powiatu radomszczańskiego mija się z prawdą. Most w Krzętowie był ostatnio remontowany w 2018 i 2019 roku. Dziwne, że nie dogadali się z sąsiednim powiatem i nie złożyli wniosku o dofinansowanie w ramach programu "100 mostów".
A zdjęcia mostu w Krzętowie można zobaczyć np. tu:
https://www.skyscrapercity.com/threads/%C5%81%C3%B3dzkie-infrastruktura-drogowa.386527/page-57
Jedyny Poseł z rejonu który coś robi. Reszta pokaże się dwa miesiące przed wyborami.
To może ktoś policzy ile kilometrów dróg można zrobić za 5,5 mln zł czyli za tę kładkę ? Jedno jest pewne dwie sale gimnastyczne przy szkołach, które ich nie posiadają, gdzie dzieci ćwiczą w niebezpiecznych warunkach można by zbudować.
Mieszam w Sulejowie od 20 lat.
Na mojej ulicy nie ma asfaltu, nie wspomnę o chodniku dla dzieci chodzących do szkoły, dzieciaki w naszej podstawówce mają w-f w sali gimnastycznej mniejszej od mojego salonu.
Na osiedlu nie ma chodników, brak jest ścieżek rowerowych a jedyny faktycznie fajny plac zabaw i miejsce rekreacji znajduje się przy trasie, gdzie ciężko bezpiecznie przejść przez ulicę! !!!
W miniony piątek z Piotrkowa do Sulejowa wracaliśmy do domów (18 km) 1,40 min.
Komu za za to dziękować?
Ta gmina, cały urząd to porażka.
No ale kładka będzie. ...tylko dla kogo? I po co? ???
Za takie pieniądze można było zrobić dużo poźyteczniejszych inwestycji dla mieszkańców.
Porażka ja i ten plac straży, który straszy "betonozą".
Wyborcy z Sulejowa i okolic, czy już do WAS dotarło, że po raz drugi, przez tych samych zostaliście wydutkani i drugi raz, przez tych samych, zostaliście z rękami w nocniku, przepraszam z kładką, która jak na razie jest w fazie projektu? To nawet ojciec dyrektor wiele bardziej finezyjnie goli swoje i obce owce
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!