I znowu kto podjął konkretne działanie:nie kto inny jak PIOTR WOJTYSIAK- Starosta Piotrkowski
Konkretny człowiek konkretne decyzje. Wyczytałam że to doktor nauk o zdrowiu publicznym i pracownik naukowy uniwersytetu medycznego w Łodzi więc dobrze wie co robić w takiej epidemii
Dawać środki niepublicznym ośrodkom to już przesada.Przecież tam taką kasę trzepią...
Łubu dubu, łubu dubu - niech nam żyje prezes naszego klubu! Niech żyje nam!
To pisałem ja, Jarząbek, trener II klasy.
Gdzie jest Chojniak? Czy Piotrków ma prezydenta? Rozdał trochę masek kupionych za pieniądze podatnika i tyle? Gdzie organizacja pomocy dla starszych i niepełnosprawnych, gdzie wsparcie rodzimej przedsiębiorczości? Za co bierze ponad 10 tysięcy co miesiąc? Gdzie jego dobrze opłacana świta?
Ale miliony na boisko na zwirkach w czasach pandemi to dopiero szczyt debilizmu
A co z domami dziecka na terenie piotkowskiego? Czy ktoś pomyślał o dzieciach i pracownikach? To takie same domy pomocy jak DPSy tylko że z młodszymi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!