A co z domami dziecka na terenie piotkowskiego? Czy ktoś pomyślał o dzieciach i pracownikach? To takie same domy pomocy jak DPSy tylko że z młodszymi.
Ale miliony na boisko na zwirkach w czasach pandemi to dopiero szczyt debilizmu
Gdzie jest Chojniak? Czy Piotrków ma prezydenta? Rozdał trochę masek kupionych za pieniądze podatnika i tyle? Gdzie organizacja pomocy dla starszych i niepełnosprawnych, gdzie wsparcie rodzimej przedsiębiorczości? Za co bierze ponad 10 tysięcy co miesiąc? Gdzie jego dobrze opłacana świta?
Łubu dubu, łubu dubu - niech nam żyje prezes naszego klubu! Niech żyje nam!
To pisałem ja, Jarząbek, trener II klasy.
Dawać środki niepublicznym ośrodkom to już przesada.Przecież tam taką kasę trzepią...
Konkretny człowiek konkretne decyzje. Wyczytałam że to doktor nauk o zdrowiu publicznym i pracownik naukowy uniwersytetu medycznego w Łodzi więc dobrze wie co robić w takiej epidemii
I znowu kto podjął konkretne działanie:nie kto inny jak PIOTR WOJTYSIAK- Starosta Piotrkowski
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!