Nie jesteście Polakami skoro donosicie na sąsiadów. Powinni was ogolić na łyso!
Dobrze, że ja nie mam takich sąsiadów kapusi... Jak Wam nie wstyd donosić na sąsiadów??????
Myślący człowiek zostaje w domu! Nie skazuje innych na zakażenie, chorobę, śmierć. Zostań w domu!
Nie jesteście Polakami skoro donosicie na sąsiadów. Powinni was ogolić na łyso!
Nie masz racji ta osoba za bardzo wchodzi z butami w życie sąsiadów.I to jest ochybne co ja to obchodzi kto do kogo przychodzi.To jest wscipstwo i brak swojego życia.Widocznie siedzi w oknie i lata do drzwi i obserwacje prowadzi.Moze jeszcze łapie szczotke i zamiera pod drzwiami.Zeby więcej zobaczyć i usłyszeć prostacy
Wystarczy że sanepid wie znając piotrkowskie społeczeństwo ta osoba była by z linczowana.Po co ci te wiadomości.Napewno już dotarli do tych co mogła zarazić.
Po dzisiejszej obserwacji stwierdzam,że szybko się to nie skończy, ludzie w marketach i sklepach bez maseczek i rękawiczek, nie zachowują odległości, a tyle się na ten temat trąbi , chyba coś jednak jest w tym, jak w Sulejowie mówią, o mieszkańcach Piotrkówa stan umysłu, jak Rosja .
Też mam takich sąsiadów co łamią zakazy i nie siedzą w domu albo sprowadzają sobie towarzystwo do domu. Strach wychodzić na klatkę, aby się nie zarazić. Boję się też o żonę i małe dzieci.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!