Kwestia pozyskiwania środków na zakup sprzętu....nadaje się na scenariusz filmu. No i są i bohaterowie poseł ,burmistrz ,radna ,strażacy ochotnicy. Scenariusz ,scenariuszem ,ale potrzeba by jeszcze co najmniej kilka ,kilkanaście milionów złotych na realizację. No chyba ,że dokument to pewnie mniej. Obecnie zaś pozyskanie środków będzie /z tą obsadą/ pewnie...utrudnione.
Nic nie zamierzam się dokładać do tego wozu. Mój dom jest nowoczesnym budynkiem z wszelkiego rodzaju zabezpieczeniami przeciwpożarowymi i nie tylko, ogólne jest to Smart dom inteligentny. Gasić to sobie możecie stare halupy i baraki. Samo ogrodzenie domu mam droższe niż ten wasz wóz strażacki.
Czy za pozytywną decyzję o przydziale auta trzeba komuś "podziękować"? A ile? Dziękować trzeba "przed" czy "po". Pytam, bo nie chciałbym wyjść na Janusza.
Ekstra gratulacje, wcześniej w poście z Woli Krzysztoprskiej same negatywy, mam nadzieje że tu pozytywne komentarze będą brawo druhowie.
OSP wspierane przez rząd, ciekawe jak będzie teraz. Bezpieczeństwo najważniejsze!
Bogaty kraj. Kupować, kupować jak najwięcej wozów strażackich!!! Dla dzieci może zabraknąć pieniędzy - po co leczyć chorych. Więcej nowych, drogich wozów strażackich.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!