Jestem na Rol Szansie co roku ale takiego braku kierowania ruchem to jeszcze tam nie było bo nikt tam nim nie kierował (bynajmniej w niedzielę). Panowie siedzieli gdzieś daleko a jak już stali blisko to przeszkadzało im że samochody jeżdżą. Żenada.
Pojechałam ok 17 i ... wszystko zamknięte na głucho. Paranoja mimo że pogoda piękna. Pracowałam do 16 i nie miałam szansy na Rol Szansę. Ludzie !!! Zmieńcie podejście do klienta i zostawcie otwarte do 20. Jest lato i długo widno
Tylko PIS organizuje najlepsze imprezy. Oddaj głos na PIS w najbliższych wyborach, a będzie jeszcze więcej takich imprez.
Ciecióra to coś nowego i pozytywnego na tle polityków naszych polityków
Z moich obserwacji, to co roku coraz mniej maszyn jest wystawianych. Widział ktoś Ursusa np? Zwierząt też nie ma. Ale za to co roku coraz więcej roślin. Niestety, ta impreza przekształca się w targi ogrodnicze.
Pisomatołki jak zwykle pchają się na afisz. Wasze dni już są policzone, zostaniecie rozliczeni!
Jak zwykle to samo dno ceny kosmiczne i z roku na rok jest gorzej a ceny maszyn powalają głównie niemiecki hałaśliwy szrot
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!