List intencyjny to jest coś w stylu "co kupiłbym Ci na urodziny, gdybym miał pieniądze". Ale co tam, co tam. Marzenia najtańszym biurem podróży.
Połączyć kolejowo Rzgów z Kaliską. No zuchy po prostu. Uratuje nas tylko pociąg-błyskawica relacji Piotrków-Moszczenica.
To już są jaja. Ludzie ogarnijcie się, nic takiego nie będzie. Niech dokończą A1 i tyle
List podpisał Prezes Zarządu Ptak Holding. Zawsze liczyłem że kiedyś Ptak Holding otworzy swoją główną siedzibę w Piotrkowie, to byłoby coś, taki powrót do korzeni. Ziemie mają w centrum Piotrkowa dla nich wystawienie 10 piętrowego biurowca to tak jak dla mnie kupno biletów do kina. Za Holdingiem przyszły by inne firmy i mielibyśmy małe Piotrków-City. Ciekawe czy ktoś już próbował zachęcić tego inwestora i czym można zachęcić kogoś kto ma wszystko.
Tak wróci jak baza rakietowe nad zalewem i metro w łodzi lub Krakowie
Kolej w Bełchatowie jest tak potrzebna jak galeria, ktora jest obrazem nędzy i rozpaczy i gnije nie wykorzystana
Tłumy,tłumy nie przebrane.......To jest ta przez którą zygmunt- zygmuntowicz nie został posłem i nadal jest szarym proletariuszem uczącym w jakiejś szkole.
Odbudujcie ciuchcie do Sulejowa a nie głupoty wymyślanie.
Jeżeli już ta kolej by powstała to obowiązkowo musi być stacja w Kruszowie przed chałupa burmistrza Tuszyna żeby chlopisko miało czym do roboty dojeżdżać .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!