To gdzie ona ma oczy???
Wyborco prawicy chcesz sekretarza Munika głosuj na Chojniaka!
Jan Dziemdziora to mój kandydat na prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego:-)
No to teraz zacznie się kampania reklamowa w epiotrkow. Poniżej pierwszy przykład. Według mnie to administrator nie powinien dopuszczać do tego typu reklam. To jest forum gdzie każdy się może wypowiadać na jakiś temat a nie robić sobie reklamę za free.
wśród ludzi wolnych i myślących jest jedna teza: tylko Pan Krzysztof Chojniak.
Nie obrażaj ludzi wolnych i myślących. I naucz się w końcu, że zdanie rozpoczynamy wielką literą. Jak widać na Chojniaka głosuje tylko ciemny niewykształcony lud.
Przede wszystkim nie obrażajmy siebie na wzajem,każdy ma prawo wyboru,możemy jedynie uświadamiać i przekonywać do swojego kandydata....Oby okazał się lepszym i wiarygodnym człowiekiem.
Piotrkowianin napisał
U mnie nie zadziałał klawisz "shift". Natomiast, u Ciebie występuje ogromny brak podstawowej wiedzy na temat; gdzie stawia się przecinki w zdaniu?
Pozdrawiam i łączę życzenia - poświć trochę czasu na naukę języka polskiego.
Osobiście głosuję za Mazurem. Ale co ty Aman wypisujesz. Forum na portalu, to forum. A portal, jak każde medium, zamieszcza po prostu reklamy. Komitet wyborczy zapłacił za baner Mazura, więc to normalne. Przecież jest kampania wyborcza, nie? Sumując te wypowiedzi za i przeciw, dodam tylko szczegół może ale wydaje mi się istotny nawet dla całej kadencji może być, a to też coś znaczy. Mazur to jest taki ciepły facet, przyjazny bardzo i od razu po raz pierwszy go widzisz i czujesz się jakbyś znał się z nim już od dawna, jest taki szczery. W otwartości trochę przypomina Pola (Pol był boski na debacie). Bo przecież Chojniak to chodząca chmura gradowa, bez kija nie podchodź, a co on tam sobie myśli w duchu albo co on tam potem zrobi w rzeczywistości, to nigdy nic nie wiadomo. Chojniak słucha posłusznie stałych suflerów, raczej trudno sobie wyobrazić, że Mazur był bezkrytycznie uległy nawet wobec Maćkowiaka. Za Mazurem jednak stoi solidna ekipa PSL-owska z ze starostą Cubałą na czele i Maćkowiak jako koalicjant musi się z wyraźnie określonym koalicjantem liczyć. To zaskakująca koalicja, ale dobrze, że nie poszli osobno do wyborów, może coś zdziałają razem więcej. Mazur ma świetne dojścia jako wysokiej rangi wojewódzki aparatczyk, raczej w dobrym znaczeniu tego słowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!