A na jakiej podstawie twierdzisz, że wcześniej nim nie był?
Może go znał? :)))
Panie Dziemdziora dlaczego pan panicznie boi się upublicznić swój życiorys?
Pan prezydent Krzysztof Chojniak to niewątpliwie bardzo inteligentny człowiek z dobrą przeszłością i ciekawymi wizjami przyszłości. Przyjemnie go słuchać gdy przemawia. Wielka klasa.
o jaki zyciorys Ci chodzi człowieku? w tych czasach nie ma nic do ukrycia. jesli cos wiesz na jego temat to napisz. jesli nie to sie poprostu zwyczajnie zamknji!!!!
Nie wie pan co to jest życiorys?To takie cv. Przykro mi bardzo ale nie mogę spełnić pańskiego życzenia.
baz opluwania nie waże skąd kto pochodzi!!!!!!!!!!! wszyscy kandydaci są ok' kto na którwego chce pluc? A PO CO ?Może inaczej? mam teorię im bogatszy piotrokowianin tym bogatsze miasto . co kandynaci na to? phi... co PIOTRKOWIANIE
Chojniak jest mały duchem, a co do klasy? - bez klasy. Boi się ludzi, jest interesowny, strachliwy, niepewny siebie, bez wiedzy i podstawowych informacji o rzeczywistości. łatwy obiekt do sterowania i jak wieść gminna niesie - jest sterowany przez dwoch glównych sterników. Chojniak boi się kontaktów z mieszkańcami, chyba że wręcza pieniądze, klucze lub odznaczenia. Ma dobrą prezencję i to wszystko.
ja po wysłuchaniu wszystkich kandydatów na debacie, stwierdziłam że jeśli pójdę na wybory to zagłosuję na Mazura i guzik mnie obchodzi kogo popiera ktoś tam z ważniaków którzy siedzieli na tej sali i kropka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!